Crypto-Prijzen.nl

Holo prijsbeweging: zal het token doorgaan met groeien?

Holo prijsbeweging: zal het token doorgaan met groeien?

Holo HOT/USD is een Ethereum token dat aan de basis ligt van Holo, een gedistribueerd, peer-to-peer (P2P) hostingplatform voor de Holochain Apps (hApps).

Het doel en doel van dit netwerk is om gebruikers te voorzien van gegevens die eigendom zijn van zichzelf, een gedistribueerde database naast peer-accountability.

Het HOT token is de afgelopen 24 uur in waarde gestegen

Op 24 maart 2022 deed de officiële Twitter pagina van Holochain een aankondiging over de toekomstige roadmap, wat leidde tot een hoge mate van hype en steun van de gemeenschap.

Hier plaatste Holo ook de details rond de Holo Lead/Org update, met meer details over de Holo mijlpaal.

Dit alles leidde tot een aanvankelijke interesse, wat uiteindelijk leidde tot de waardestijging van het HOT cryptocurrency token.

Het uiteindelijke doel van Holochain is om een gedistribueerd web te creëren dat is gebouwd met de autonomie van de gebruiker op de voorgrond en als doel heeft de manier te veranderen waarop gebruikers gegevens distribueren, opslaan en verwerken.

Interacties en relaties binnen dit web worden niet gedicteerd of over het hoofd gezien door een gecentraliseerde entiteit, en de informatie wordt niet voor altijd gecommercialiseerd. Holo is de brug tussen Holochain en alledaagse gebruikers.

Als zodanig is het HOT token een aantrekkelijke optie geweest voor veel cryptocurrency handelaren en investeerders die deel willen uitmaken van deze verandering.

Moet u Holo (HOT) kopen?

Op 28 maart 2022 had Holo (HOT) een waarde van $ 0,006806.

Wanneer we over het hoogste punt ooit van de waarde van de Holo (HOT) token gaan, kunnen we zien dat de token op 5 april 2021 $ 0,03126682 bereikte.

Dit geeft ons een indicatie dat het token $ 0,02446082 hoger in waarde was of met 359% op zijn ATH.

Als we echter kijken naar de prestaties van het token in februari, kunnen we zien dat Holo (HOT) zijn hoogste punt van waarde had op 8 februari, toen het een waarde van $ 0,006043 bereikte.

Het laagste punt was echter op 24 februari, toen de token in waarde daalde tot $ 0,003645. Dit betekende een waardedaling met $ 0,002398 of met 39%.

Met dit alles in overweging genomen, kan Holo (HOT) eind april 2022 een waarde van $ 0,008 bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

Het bericht Holo prijsbeweging: zal het token doorgaan met groeien? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*