Crypto-Prijzen.nl

Hoe zal het stimuleringsprogramma de waarde van AVAX beïnvloeden?

Hoe zal het stimuleringsprogramma de waarde van AVAX beïnvloeden?

Avalanche AVAX/USD is een smart contracts platform dat bovenop blockchain technologie draait en een van de belangrijkste Ethereum ETH/USD rivalen is geweest.

Het mainnet werd oorspronkelijk gelanceerd in september 2020 en sindsdien heeft het token zowel een hoger nut als waarde gezien.

Het stimuleringsprogramma van $290 miljoen als katalysator voor groei

Op 28 februari hebben we besproken hoe het Wirex betalingssysteem de 4,5 miljoen gebruikers toegang gaf tot Avalanche (AVAX).

De Avalanche Foundation heeft een aankondiging gedaan over wat bekend staat als het “Multiverse”, wat in wezen een stimuleringsprogramma van $ 290 miljoen is dat zal helpen bij het ontwikkelen van subnetten voor het netwerk.

Een subnet is een dynamische set validators die samenwerken om consensus te bereiken over de status van een set blockchains. Elke blockchain wordt gevalideerd door één subnet en een subnet kan willekeurig veel blockchains valideren.

Dit initiatief zal beginnen met het ondersteunen van subnetten die zijn gewijd aan blockchain gaming, DeFi, NFT’s en institutionele use-cases.

Een van de projecten is bedoeld om zich te concentreren op het maken van een horizontaal geïntegreerde blockchain, die is gebouwd voor institutionele DeFi met ingebouwde KYC functionaliteit.

Deze aankondiging, evenals de algehele ontwikkeling, zal leiden tot een groter nut van het AVAX token, wat zal leiden tot zijn algehele waardegroei.

Moet u Avalanche (AVAX) kopen?

Op 9 maart 2022 had Avalanche (AVAX) een waarde van $ 78,47.

Om echt te kunnen zien wat dit waardepunt aangeeft voor het AVAX token, gaan we de waardepunten van vorige maand bekijken, evenals de prestaties die het token de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van de Avalanche (AVAX) was op 21 november 2021, toen de token een waarde van $ 144,96 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op zijn ATH $ 66,49 hoger in waarde was of met 85%.

Als we kijken naar de prestaties die de token in januari liet zien, had Avalanche (AVAX) zijn hoogste waarde op 17 februari met $ 98,51.

Het laagste punt van waarde van het token was echter op 24 februari, toen het daalde tot $ 66,1. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gedaald met $ 32,41 of met 33%.

Van 24 februari tot 9 maart is AVAX echter in waarde gestegen met $ 12,37 of met 18%.

Met dit in gedachten kan AVAX eind maart 2022 $ 100 bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

Het bericht Hoe zal het stimuleringsprogramma de waarde van AVAX beïnvloeden? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*