Crypto-Prijzen.nl

Hoe Metacade metaverse gaming in 2023 zou kunnen veranderen

Hoe Metacade metaverse gaming in 2023 zou kunnen veranderen

In de moderne wereld hebben voetbalfans hun cafés waar alles om de sport draait, waar ze hun interesses kunnen bespreken. Honkbalfans kunnen op dezelfde manier naar bars met een honkbalthema gaan. Maar waar moeten de metaverse gamers heen om te investeren in crypto?

Zoals de situatie momenteel is, is er een duidelijk gebrek aan locaties waar metaverse gamers informatie kunnen verzamelen en delen over de games die ze leuk vinden. Metacade stapt naar voren en biedt een oplossing die dit probleem in de metaverse kan te verhelpen.

Stel je het op deze manier voor, je hebt een cool nieuw spel in de metaverse gevonden en je wilt het aan al je vrienden vertellen. Sterker nog – je wilt ze precies laten zien waar het is, en ook hoe je het moet spelen. Klinkt dit interessant en wil je investeren in crypto? Lees dan verder voor meer informatie.

Wat is Metacade?

Metacade is een metaverse arcade-platform dat veel toepassingen in de crypto-gamingwereld zal uitvoeren. Naast het bieden van een digitale plek waar gamers elkaar kunnen ontmoeten, is het ook van plan om uiteindelijk game-toernooien te organiseren en spelers zelfs kansen te bieden om te verdienen door middel van zijn reeks play-to-earn-titels.

Metacade wordt gesteld om de wereld van metaverse gaming volledig te transformeren, door een nooit eerder vertoonde gaming-ontwikkelingshub te introduceren voor een demografische groep die snel evolueert. Metacade is van plan om de beste metaverse-games te hosten en tegelijkertijd een felbegeerde sociale kans te bieden, naast een goede kans om te investeren in crypto. 

Hoe zal Metacade gaming op de metaverse veranderen?

Metaverse gaming lijkt een steeds groter deel van het wereldwijde marktaandeel te veroveren als het gaat om gaming. Maar zoals de aard van gamen is, gebeurt het meeste thuis, via internet.

Hierdoor verlangt de jongere generatie naar sociale interactie, vooral als ze hun favoriete games spelen. Dit is echter moeilijk te verhelpen, omdat jongeren vaak gewend zijn aan en ook gewoon liever thuis gamen.

Metacade wil alternatieven bieden voor deze situatie, omdat het het traditionele, uitnodigende gevoel van een lokale ontmoetingsplaats creëert, maar dan in de metaverse, en alle games bevat waar de spelers over willen praten.

Het stroomlijnt ook gaming en toernooien, waardoor het een gemakkelijke plek is om teams te vormen voordat een game wordt gestart of een competitief digitaal evenement wordt betreden.

Naarmate de metaverse meer mainstream wordt, kan het voor sommige mensen aanvankelijk een beetje een uitdaging zijn om er doorheen te navigeren. Metacade maakt het voor mensen eenvoudig om de beste metaverse-games met hun vrienden te delen, allemaal op één centrale locatie. Zo Hoe zal Metacade het sociale aspect van de metaverse veranderen?

wordt investeren in crypto wel heel eenvoudig. 

Hoewel de metaverse grotendeels is gemaakt voor metaverse gaming, zijn er ook enorme sociale effecten.

Momenteel praten tieners vaker online met hun vrienden dan ze in het echt doen. Dit effect werd nog versterkt door de COVID-19-pandemie, evenals de stijgende brandstofprijzen, waardoor ouders hun tieners niet naar het huis van hun vrienden willen of kunnen rijden.

Veel tieners gebruiken tegenwoordig Instagram en andere berichten-apps om met elkaar te communiceren, maar geen van deze bevindt zich in de metaverse. En Facebook, dat duidelijk van plan is uit te breiden naar de Metaverse door de naam te veranderen in Meta, is zeker niet gedecentraliseerd.

Metacade is van plan om die sociale leegte te vullen door tieners (en volwassenen) een plek te geven om rond te hangen en te chatten, speciaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in gamen en crypto. In tegenstelling tot Facebook, dat zijn platforms altijd uitsluitend op winst heeft gericht, biedt Metacade gebruikers een kans om daadwerkelijk zelf te profiteren, via het sociale gebied dat ze in de Metaverse zullen gebruiken.

Zie Metacade een beetje als een bar waarin je aandeelhouder bent. Voor elk sportevenement dat in de bar wordt gehouden, krijg je een deel. Klinkt deze manier van investeren in crypto niet veel beter dan een gezichtsloos bedrijf te laten profiteren van je sociale en metaverse gamesessies?

Metacade zal het vinden van een baan in de metaverse transformeren

Naast het veranderen van de sociale en metaverse gaming-aspecten van de metaverse, is Metacade ook van plan een gedeelte aan zijn platform toe te voegen dat gerelateerd is aan banen en werk. Hierdoor kunnen gebruikers die in de Metaverse willen werken in de toekomst gemakkelijk een functie vinden.

Of een gamer nu op zoek is naar mogelijkheden voor play-to-earn, Work2Earn of Compete2Earn, Metacade is van plan om ze allemaal aan te bieden, waardoor het een allesomvattende hub is voor alle aspecten van gamen binnen metaverse.

Investeren in crypto: Is Metacade een goede investeringsmogelijkheid?

Metacade presenteert zichzelf als een potentieel om een ​​uitstekende mogelijkheid voor investeren in crypto te zijn, hoe je het ook wendt of keert. Of je nu geïnteresseerd bent in metaverse gaming, het sociale aspect van de ruimte of zelfs het economische aspect, Metacade heeft het allemaal.

Metacade zal vanaf 19 oktober een presale van coins houden, waarbij 50% van de voorraad van het token beschikbaar zal zijn voor verkoop. Dit zal investeerders in staat stellen om op de begane grond in te stappen bij een project dat er serieus positief uitziet – hiervoor blijven we zeker op het puntje van onze stoel zitten.
Neem hier deel aan de Metacade presale.

Het bericht Hoe Metacade metaverse gaming in 2023 zou kunnen veranderen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*