Crypto-Prijzen.nl

Hoe en waar u JASMY munten online kunt kopen

Hoe en waar u JASMY munten online kunt kopen

Jasmy (JASMY) munten zijn de afgelopen 24 uur met 250% in waarde gestegen, terwijl het handelsvolume met maar liefst 975% is gestegen tot $ 20 miljoen. Als gevolg hiervan heeft de munt aanzienlijke grip gekregen binnen de cryptocurrency investeringsgemeenschap, waardoor velen het verder hebben onderzocht.

In het licht van deze toegenomen interesse van investeerders en handelaren, dachten we dat het nuttig zou zijn voor ons om een gids vrij te geven met de belangrijkste dingen die u moet weten over het Jasmy project, inclusief wat het is, hoe het werkt en wat onze prijsvoorspelling is.

Als u nu JASMY tokens wilt kopen, scroll dan naar beneden naar het gedeelte direct hieronder en kies een van de twee opties; het zijn de twee beste plaatsen om Jasmy munten te kopen en verkopen in Nederland en elders.

Hoe en waar u Jasmy tokens online kunt kopen

Als u van plan bent te investeren in Jasmy crypto, hoeft u zich alleen maar aan te melden bij een van de onderstaande crypto brokers, geld te storten en het aantal munten te kopen dat u wilt. Hoewel sommige beleggers en handelaren graag gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) gebruiken, zijn wij van mening dat crypto brokers de beste combinatie van gebruiksvriendelijkheid en kosteneffectiviteit bieden voor de meerderheid van de beleggers.

Dus, hier zijn de twee beste platforms om Jasmy munten vandaag te kopen, verkopen en verhandelen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Jasmy?

Het is een cryptocurrency die werkt op de Ethereum blockchain; Jasmy is de naam van het project en JASMY is de marktaanduiding van het native token van het platform.

In termen van het specifieke gebruik is dit momenteel onduidelijk. De ontwikkelaars stellen echter dat door de bruikbaarheid niet te beperken, het token een breed scala aan doeleinden kan hebben.

De website van het project is in het Japans, maar op basis van wat we kunnen onderscheiden, streeft Jasmy ernaar om mensen naar een ‘nieuw tijdperk van consumentgerichte informatie’ te stuwen, gebruikmakend van de gemakkelijk te begrijpen IoT platforms om een ‘veilige, beveiligde en betere maatschappij’ te maken.

Vandaag steeg de JASMY muntprijs naar $ 0,064, een stijging van 250% ten opzichte van de vorige handelsdag, wat een indrukwekkende week voor het project consolideert.

Moet ik Jasmy munten kopen?

Als u wilt beleggen in een actief met een hoog risico met potentieel voor grote beloningen, kan een obscure altcoin met marktmomentum leiden tot grote winsten voor tokenhouders. Het kan echter net zo gemakkelijk leiden tot dramatische verliezen voor beleggers, dus zorg ervoor dat u uw eigen due diligence uitvoert voordat u een poging waagt.

Op dit moment is het gebrek aan duidelijke informatie over de munt enigszins verontrustend, vooral voor een project dat al sinds februari van dit jaar bestaat, dus als u op zoek bent naar een minder risicovol, voorspelbaarder bezit, zou u er goed aan doen JASMY te vermijden voor nu.

Zullen Jasmy tokens me rijk maken?

Dit is uiterst onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk. Beleggers zijn al rijk gemaakt door enkele cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Dogecoin, hoewel we niet het gevoel hebben dat JASMY dezelfde referenties heeft. De oprichter van het project gelooft echter dat het project op een dag ‘op gelijke voet’ zal staan met de bovengenoemde projecten…

JASMY prijsvoorspelling 2021

Op basis van ons onderzoek is onze voorspelling van de Jasmy muntprijs als volgt:

$ 0,094 dit jaar en $ 0,109 in 2022.

Social media aandacht voor $JASMY

Bekijk ons cryptocurrency nieuws voor de laatste informatie over $JASMY en andere trending digitale activa.

The post Hoe en waar u JASMY munten online kunt kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*