Crypto-Prijzen.nl

Hoe en waar u de Doge Killer munt kunt kopen: LEASH crypto stijgt 50%

Hoe en waar u de Doge Killer munt kunt kopen: LEASH crypto stijgt 50%

Een van de heetste verhalen in de cryptocurrency ruimte deze week is die van Doge Killer (LEASH). De cryptocurrency heeft een waardestijging doorgemaakt – met meer dan 50% – en een enorm toegenomen handelsvolume – een stijging van 127% tot $ 48 miljoen.

Vanwege deze prijsactie zoeken steeds meer beleggers naar dingen als ‘hoe Doge Killer munten kopen’ en ‘waar kan ik Doge Killer crypto kopen’. Dit artikel beantwoordt beide vragen en legt ook uit wat Doge Killer is en wat de investeringsvooruitzichten zijn.

Hoe en waar u LEASH munten kunt kopen

De beste plaats om LEASH crypto en elke andere cryptocurrency te kopen, is een betrouwbare cryptocurrency broker. Deze goedkope platforms bieden de meeste crypto investeerders en handelaren de beste ervaring. Kies eenvoudig een platform, meld u aan, stort geld en koop de munten die u wilt.

Dus, als u Doge Killer munten en vele andere crypto’s wilt kopen, verkopen en verhandelen, zijn hier de twee topkeuzes van onze analisten:

OBRinvest

Wij bieden meer dan 270 wenselijk financiële activa om uit te kiezen. Bij OBRinvest, kunt u een duik nemen in de wereldwijde markten, en de handel CFD’s op Forex activa, zoals de EUR / USD, GBP / USD, of de handel CFD’s op grondstoffen, zoals goud, zilver en ruwe olie.

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Registreer je onmiddelijk met CAPEX

Wat is een Doge Killer munt?

De aanwijzing zit in de naam…

Doge Killer (LEASH) is een cryptocurrency die draait op de Ethereum blockchain en momenteel wordt gewaardeerd op meer dan $ 4.300 per munt. Het maakt deel uit van het ‘levendige’ Shiba Token ecosysteem en het was oorspronkelijk bedoeld als een rebased token gekoppeld aan de prijs van Dogecoin. Nu is het echter ‘unleashed’ om zijn ‘volledige potentieel’ vrij te geven.

LEASH is het tweede token dat wordt gestimuleerd op ShibaSwap, de binnenkort te lanceren beurs die wordt aangeboden door Shiba Token. Het biedt lucratieve beloningen voor de houders die zijn liquiditeit leveren in de vorm van Shiba Inu Coin(SHIB), Doge Killer (LEASH) en BONE.

De echte aantrekkingskracht van het Doge Killer token is de schaarste. In tegenstelling tot het alomtegenwoordige aanbod van SHIB, heeft LEASH een oplage van slechts 107.647 tokens.

Moet ik LEASH munten kopen?

Als u wilt investeren in een meme-cryptocurrency project dat serieus is geworden en serieuze ambities heeft om de DeFi-wereld stormenderhand te veroveren, zou Doge Killer de juiste cryptocurrency voor u kunnen zijn. Bovendien, als u van plan bent een actief lid van de ShibaSwap gemeenschap te worden, kunnen de beloningen van het houden en uitzetten van LEASH te lucratief zijn om te negeren.

Zorg er echter voor dat u, voordat u een munt koopt, uitgebreide due diligence uitvoert, zodat u volledig begrijpt aan welke risico’s uw kapitaal zal worden blootgesteld.

Zal Doge Killer me rijk maken?

Dit is onwaarschijnlijk, maar er zijn dit jaar vreemdere dingen gebeurd in de cryptocurrency ruimte. Als u voldoende LEASH tokens verwerft en ze een exponentiële prijsstijging ervaren, kunt u enorme winsten behalen.

Doge Killer prijsvoorspelling

We willen graag voorkomen dat we een definitieve LEASH prijsvoorspelling geven, omdat er te veel variabelen en onbekenden zijn in de cryptocurrency ruimte om de fundamentele waarde van een altcoin in een vroeg stadium nauwkeurig te bepalen. Volatiliteit is onvermijdelijk en het marktsentiment kan snel dramatische prijsschommelingen veroorzaken, dus houd hier rekening mee voordat u gaat beleggen.

Social media reageert op $LEASH

Lees ons cryptonieuws voor de laatste informatie over LEASH crypto en andere cryptovalutaprojecten.

The post Hoe en waar u de Doge Killer munt kunt kopen: LEASH crypto stijgt 50% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*