Crypto-Prijzen.nl

HIVE mijnbouwbedrijf werkt samen met Intel

HIVE mijnbouwbedrijf werkt samen met Intel

HIVE Blockchain, een cryptocurrency mijnbedrijf, heeft de ondertekening aangekondigd van een grote deal waarmee het hoogwaardige ASIC mijnbouwchips voor mijnbouw kan kopen die zijn geïntegreerd in de mijnapparatuur die is gebouwd voor de HIVE blockchain.

HIVE maakt deze deal mogelijk door een samenwerking met Intel Corporation. Intel is een van de gerenommeerde spelers in de mijnbouwsector en heeft de mijnbouwprocessen van een breed scala aan mijnbouwbedrijven in de cryptoruimte ondersteund.

HIVE werkt samen met Intel

De uitvoerend voorzitter van HIVE, Frank Holmes, merkte op dat hij verheugd was om het team achter HIVE te zien werken aan de uitbreiding van de mijnbouwactiviteiten van het bedrijf in de VS. Een van de manieren waarop het tot uitbreiding komt, is door een deal te sluiten met Intel, de grootste fabrikant van chips ter wereld.

Naast Intel gaat HIVE ook samenwerken met ODM (original design manufacturer). ODM zal de blockchain-versnellers van Intel integreren in een Bitcoin-mijnsysteem. Het engineeringteam van HIVE zal zijn expertise in hardware- en softwareontwikkeling gebruiken voor deze systeemintegraties.

Deze mijnsystemen zullen binnen een jaar vanaf de tweede helft van 2022 worden geleverd. HIVE merkt op dat als deze mijnwerkers worden geïnstalleerd, de totale Bitcoin mijnhashrate van 1,9 Exahash per seconde tot 95% zou toenemen.

De president en de COO van HIVE, Aydin Kilic, gaven hier commentaar op en zeiden:

Na maanden van zorgvuldige planning zijn we erg enthousiast om deze stap voorwaarts te zetten met een wereldwijde technologieleider als Intel. HIVE zet zich in om deze blockchain versnellers van de volgende generatie te implementeren in zijn groene energie-infrastructuur.

HIVE tekent weer een deal met Compute North

HIVE heeft ook aangekondigd dat het een niet-bindende Letter of Intent (LOI) zal aangaan met Compute North. Laatstgenoemde is marktleider op het gebied van energiezuinige en grootschalige computerinfrastructuur. Het bedrijf breidt zijn activiteiten in de VS aanzienlijk uit.

“Ons team is er trots op te werken aan het versnellen van de energietransitie en het ontwikkelen van de datacentermarkt om een efficiënt platform voor computerbehoeften te creëren”, zegt Kyle Wenzel, de CCO van Compute North.

Het bericht HIVE mijnbouwbedrijf werkt samen met Intel verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*