Crypto-Prijzen.nl

Hive (HIVE) prijsanalyse nadat het een recordhoogte bereikte

Hive (HIVE) prijsanalyse nadat het een recordhoogte bereikte

HIVE/USD is sinds begin oktober 2021 omhooggeschoten van $ 0,59 naar $ 1,50 en de huidige prijs staat op $ 1,06. Er zijn al veel projecten op Hive blockchain en het heeft onlangs een samenwerking met Telos aangekondigd.

Duizenden mensen gebruiken Hive

Hive is een gedecentraliseerde blockchain die is ontworpen om te schalen met wijdverbreide acceptatie van de valuta en platforms die zijn bedacht via een hard fork van de originele Steem blockchain.

Transacties op Hive duren minder dan drie seconden, en door de snelle verwerkingstijden en kostenloze transacties te combineren, is Hive gepositioneerd om een van de toonaangevende Web3 blockchains te worden. Hive is gebouwd door een team van ervaren ontwikkelaars en heeft de krachten van een ongelooflijk levendige gemeenschap verenigd.

Wallets zijn erg belangrijk voor interactie met Web3-apps, en Hive heeft open-source wallets beschikbaar voor Linux, iOS, Windows, macOS, Android en Web. Er zijn al veel projecten op Hive blockchain en volgens de officiële website zijn er meer dan 120 projecten gebouwd door de Hive gemeenschap.

Duizenden mensen in talloze dApps gebruiken Hive dagelijks en het aantal blijft groeien. Hive heeft onlangs een samenwerking met Telos aangekondigd omdat er veel synergieën zijn tussen hun gemeenschappen en doelen. Het team van Hive meldde:

Zowel Hive als Telos zijn gericht op innovatie bovenop DPoS technologieën en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Er zijn veel mogelijkheden voor onze beide gedecentraliseerde gemeenschappen om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen terwijl we pionieren met Web 3.0.

HIVE is het utility token van deze gedecentraliseerde blockchain met een circulerende voorraad van 360 miljoen HIVE munten; toch is het belangrijk om te zeggen dat een totaal aanbod niet beperkt is.

HIVE is sinds begin oktober 2021 geëxplodeerd en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft. Het dagelijkse volume van HIVE blijft hoog, maar de huidige prijsbeweging heeft een minder fundamentele achtergrond.

HIVE heeft een nieuw record bereikt

HIVE is sinds begin oktober 2021 een van de best presterende op de cryptocurrency markt en de prijs van deze cryptocurrency heeft deze woensdag een nieuw record van $ 1,50 bereikt.

Bron: tradingview.com

HIVE heeft zijn correctie van de recordhoogten verlengd, maar als de prijs weer boven de weerstand van $ 1,20 springt, zou dat een signaal zijn om HIVE te kopen. Het volgende koersdoel zou rond de $1,40 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 0,80 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Sinds begin oktober is Hive (HIVE) een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency, maar het is verzwakt van zijn recordhoogtes. HIVE handelt momenteel rond de $ 1,06, en als de prijs onder de $ 0,80 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

The post Hive (HIVE) prijsanalyse nadat het een recordhoogte bereikte appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*