Crypto-Prijzen.nl

Hive (HIVE) prijsanalyse na de recente uitverkoop

Hive (HIVE) prijsanalyse na de recente uitverkoop

HIVE /USD is verzwakt van zijn recente hoogtepunten boven $ 1,3, geregistreerd op 16 november, tot $ 0,91, terwijl de huidige prijs $ 0,96 bedraagt.

Voor nu beheersen bears de prijsactie, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 0,80, en als de prijs het breekt, kan dit het begin zijn van een grotere neerwaartse trend.

Samenwerking met Scorum

Hive is een gedecentraliseerde blockchain die is ontworpen om te schalen met de wijdverbreide acceptatie van de valuta met een bloeiend ecosysteem van meer dan 126 apps, communities en projecten.

Hive is gepositioneerd om een van de toonaangevende Web3 blockchains te worden omdat het snelle verwerkingstijden en gratis transacties heeft. Transacties op Hive duren minder dan drie seconden en duizenden mensen in talloze dApps gebruiken Hive elke dag.

Hive heeft een hoog beveiligingsniveau, terwijl het team achter dit project ervaren ontwikkelaars en blockchain experts omvat. Hive werkt continu aan nieuwe projecten en upgrades, die erg belangrijk zijn voor het uitbreiden van het ecosysteem.

Hive heeft in november een samenwerking met Scorum aangekondigd omdat er veel synergieën zijn tussen hun gemeenschappen en doelen. Het team van Hive meldde:

Hive en Scorum zijn beide op grafeen gebaseerde blockchains met een gedeelde set wortels. Op dit moment zetten we een tokenbrug op Hive Engine op om SCR verhandelbaar te maken op Hive, waardoor gebruikers alle tokens die momenteel op de Hive Engine worden vermeld, kunnen kopen, verkopen en verhandelen tegen de SCR en vice versa.

HIVE is een cryptocurrency die deze blockchain aandrijft, en de prijs van deze crypto heeft in oktober 2021 een prijsniveau van meer dan $ 1,7 bereikt.

Sindsdien is de prijs verzwakt, het dagelijkse handelsvolume blijft zwak; toch is Hive een project met toekomst, en de prijs van deze cryptocurrency zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we vorige maand zagen.

HIVE heeft een circulerende voorraad van 360 miljoen munten, terwijl Hive open-source wallets beschikbaar heeft voor Linux, iOS, Windows, macOS, Android & Web.

Sterke ondersteuning staat op $0,80

HIVE presteerde de afgelopen 24 uur slecht, en technisch gezien staat het nog steeds onder druk.

Bron: tradingview.com

HIVE handelt deze donderdag boven het sterke ondersteuningsniveau dat op $ 0,80 staat, maar het volgende doel zou op $ 0,70 of zelfs lager kunnen worden bereikt als de prijs door de $ 0,80 breekt.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 1,20 springt, kan het volgende doel $ 1,40 zijn; toch moeten handelaren “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico hoog blijft.

Samenvatting

Hive is een project dat continu werkt om de massale acceptatie van blockchain technologie en cryptocurrencies te stimuleren. Er zijn al veel projecten op de Hive blockchain en duizenden mensen in talloze dApps gebruiken Hive dagelijks.

The post Hive (HIVE) prijsanalyse na de recente uitverkoop appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*