Crypto-Prijzen.nl

Hier kunt u Dogecoin kopen nu het stijgt nadat Elon Musk Twitter aandelen heeft gekocht

Hier kunt u Dogecoin kopen nu het stijgt nadat Elon Musk Twitter aandelen heeft gekocht

De prijs van Dogecoin is de afgelopen drie weken gestegen en de bullish trend lijkt begin deze week in een stroomversnelling te komen nadat Elon Musk, de meest populaire persoon die Dogecoin steunde, Twitter aandelen kocht, waardoor hij de grootste Twitter aandeelhouder werd.

Na de aankoop van Twitter aandelen door Musk, verwachten mensen dat er een mogelijkheid zal zijn dat Elon $DOGE tips op Twitter voorstelt.

Om investeerders en handelaren te helpen die in Dogecoin willen investeren, heeft Invezz een kort artikel gemaakt waarin wordt uitgelegd wat Dogecoin (DOGE) is en waar ze het het beste kunnen kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Dogecoin (DOGE) online te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog DOGE met eToro

Wat is Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) is een meme-munt die is gebaseerd op de populaire “doge” internetmeme en een Shiba Inu op het logo heeft. Het was de eerste cryptocurrency met hondenthema die werd gelanceerd, waarna onder meer Shiba Inu (SHIB) werd gelanceerd.

Dogecoin is in december 2013 eigenlijk gemaakt op basis van een hard fork van Litecoin door Billy Markus uit Portland, Oregon en Jackson Palmer uit Sydney, Australië.

De oprichters van Dogecoin voorzagen het als een leuke, luchtige cryptocurrency die een grotere aantrekkingskracht zou hebben dan het kernpubliek van Bitcoin, omdat het gebaseerd was op een hondenmeme. Elon Musk, CEO van Tesla en SpaceX, is gevallen voor de meme-munt en hij tweet er regelmatig over en hij heeft het ook opgenomen als betalingsoptie voor Tesla merchandise.

Moet ik vandaag $DOGE kopen?

Als u wilt investeren in een populaire meme-munt, dan kan de DOGE een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Dogecoin prijsvoorspelling

De meerderheid van de analisten is van mening dat de Dogecoin prijsstijging een signaal is voor een grote bullish rally, vooral als Elon Musk iets voorstelt te maken met de integratie van Dogecoin op Twitter.

Ze voorspellen dat de munt voor het einde van het tweede kwartaal van 2022 weer boven $ 0,70 zou kunnen schieten.

$DOGE berichtgeving op social media

Het bericht Hier kunt u Dogecoin kopen nu het stijgt nadat Elon Musk Twitter aandelen heeft gekocht verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*