Crypto-Prijzen.nl

Hier kun je Zcash crypto kopen: ZEC is de afgelopen week met 11% gestegen

Hier kun je Zcash crypto kopen: ZEC is de afgelopen week met 11% gestegen

De prijs van Zcash (ZEC) heeft een grote vlucht genomen, naar aanleiding van de aanstaande netwerkupgrade die Binance.US zal ondersteunen.

Als gevolg hiervan, heeft Invezz een artikel gemaakt over waar beleggers de Zcash crypto kunnen kopen. Met als doel beleggers te helpen, die willen profiteren van de lage prijs voordat deze de lucht in gaat.

Lees verder voor meer informatie over de Zcash munt en waar je deze koopt.

Beste plaatsen om de Zcash munt online te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog ZEC met eToro

Bitpanda

BitPanda is een Bitcoin makelaar gevestigd in Oostenrijk. Het biedt een breed scala aan betaalmethoden en heeft goede prijzen.

Koop vandaag nog ZEC met Bitpanda

Wat is Zcash?

Zcash is een gedecentraliseerd blockchain netwerk. Ze richten zich met name op privacy en anonimiteit. De crypto maakt gebruik van de zk-SNARK zero-knowledge proof technologie. Dat wil zeggen, om nodes op het netwerk transacties te laten verifiëren, zonder enige gevoelige informatie over die transacties te onthullen.

De meeste cryptocurrencies op de cryptomarkt, inclusief Bitcoin, zijn niet anoniem, maar pseudoniem. Ze onthullen niet expliciet de identiteit van gebruikers, maar onthullen wel de openbare adressen van de gebruikers.

Zcash daarentegen onthult, in tegenstelling tot pseudonieme cryptocurrencies, geen verzend- en ontvangstadressen en ook niet het verzonden bedrag. Er is echter een optie om deze gegevens openbaar te maken, bijvoorbeeld voor controle of naleving van de regelgeving.

Denative token van het Zcash-netwerk, wordt ZEC genoemd.

Moet ik vandaag nog ZEC munten kopen?

Als je op zoek bent naar een cryptocurrency, die het potentieel heeft om een grote prijsstijging mee te maken? Maar, momenteel tegen een lage prijs handelt, dan kan Zcash een goede keuze zijn.

Het kopen van cryptocurrencies kan echter zeer riskant zijn, aangezien de cryptomarkt erg volatiel is. Dit betekent, dat ze zeer grote en plotselinge prijsveranderingen ervaren.

Zcash prijsvoorspelling

Volgens analisten wordt verwacht dat Zcash tegen het einde van deze maand boven $ 175 zal stijgen, als de munt hetzelfde traject doorgaat.

$ZEC berichtgeving op sociale media

Het bericht Hier kun je Zcash crypto kopen: ZEC is de afgelopen week met 11% gestegen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*