Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je ZRX, dat met 46% is gestegen en nog steeds stijgt

Hier koop je ZRX, dat met 46% is gestegen en nog steeds stijgt

ZRX, het token van 0x, won 46% na de aankondiging dat ze een samenwerking aangingen met de toonaangevende crypto-exchange Coinbase om de nieuwe sociale NFT-marktplaats van laatstgenoemde aan te drijven.

Als je wilt weten wat ZRX is, of het u een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om ZRX te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om nu ZRX te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is ZRX?

0x is een infrastructuurprotocol waarmee gebruikers eenvoudig ERC20-tokens en andere activa op de Ethereum-blockchain kunnen verhandelen zonder afhankelijk te zijn van gecentraliseerde tussenpersonen zoals traditionele cryptocurrency-uitwisselingen.

0x bereikt deze gedecentraliseerde uitwisselingsfunctionaliteit met behulp van een verzameling open-source, publiekelijk controleerbare smart contracts die samenwerken om een flexibel handelsprotocol met lage wrijving te produceren dat ontwikkelaars gemakkelijk in hun producten kunnen weven.

0x ondersteunt zowel fungibele (ERC20) als niet-fungible (ERC-723) tokens. Het kan worden gebruikt voor het zonder toestemming verhandelen van een breed scala aan activa, waardoor houders Ethereum-activa kunnen kopen, verkopen en ruilen via meer dan een dozijn verschillende apps.

Moet ik nu ZRX kopen?

ZRX kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

ZRX prijsvoorspelling

Wallet Investor vindt deze munt een redelijk goede investering. In april 2027 voorspellen ze dat het zal worden verhandeld voor $2,27. Een investering van 5 jaar zou een omzet van ongeveer +110% opleveren. Een investering van $100 kan in deze periode oplopen tot $210.

ZRX op sociale media

The post Hier koop je ZRX, dat met 46% is gestegen en nog steeds stijgt appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*