Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Zcash, dat binnen 24 uur met 13% steeg

Hier koop je Zcash, dat binnen 24 uur met 13% steeg

De live Zcash-prijs van vandaag is $126,33 met een 24-uurs handelsvolume van $419,8 miljoen. Zcash is de afgelopen 24 uur met 12,67% gestegen.

Als je wilt weten wat Zcash is, of het de moeite waard is om te kopen, en wat de beste plekken zijn om Zcash nu te kopen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Zcash nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Zcash?

Zcash is een gedecentraliseerde cryptocurrency gericht op privacy en anonimiteit, waardoor het op dit moment een geopolitieke voorkeur heeft. Het maakt gebruik van de zk-SNARK zero-knowledge proof-technologie waarmee knooppunten op het netwerk transacties kunnen verifiëren zonder gevoelige informatie te onthullen.

Het belangrijkste voordeel van Zcash ligt in de optionele anonimiteit, die een privacyniveau mogelijk maakt dat onbereikbaar is met reguliere, pseudonieme cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum.

ZEC-transacties kunnen op twee manieren worden verzonden: transparant en afgeschermd. Transparante transacties werken ongeveer hetzelfde als in Bitcoin. Ze worden verzonden tussen openbare adressen en worden vastgelegd in een onveranderlijk grootboek (de blockchain).

Alle essentiële informatie over deze transacties is voor iedereen online beschikbaar, inclusief de verzend,- en ontvangstadressen en het verzonden bedrag.

Deze openbare transacties onthullen de identiteit van gebruikers niet op een openlijke manier: de enige identificatiegegevens waartoe een externe waarnemer toegang heeft vanaf de blockchain, zijn openbare adressen.

Moet ik nu Zcash kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Zcash prijsvoorspelling

Prijsvoorspelling is erg bullish op Zcash. Er wordt verwacht dat de prijs dit jaar voor ten minste $133,67 zal worden verhandeld, maar dat de kans groter is dat deze zal stijgen tot $160,64.

Het laagste punt waar Zcash in 2023 naartoe gaat, is $198,86. Het kan volgend jaar $234,20 bereiken. In 2024 zal 1 ZEC minstens $296,68 waard zijn. Het maximum dat het kan bereiken is $348,65.

Ten slotte zal 1 ZEC in 2025 $400 breken, en in dat jaar ten minste $418,12 waard zijn.

Zcash op social media

The post Hier koop je Zcash, dat binnen 24 uur met 13% steeg appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*