Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Waves, dat met 15% steeg en boven de top 40 uit kwam

Hier koop je Waves, dat met 15% steeg en boven de top 40 uit kwam

Met de onophoudelijke steun van de wereldwijde gemeenschap bereikte de in Oekraïne geboren Waves de 39e positie op de ranglijst van de top 100 van grootste munten volgens marktkapitalisatie. Het wordt momenteel verhandeld voor $29,42.

Zoek niet verder dan dit korte artikel om erachter te komen wat Waves is, of het de moeite waard is om te kopen, en de beste plaatsen om Waves te kopen.

Beste plekken om nu Waves te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Waves?

Waves is een multifunctioneel blockchain-platform dat verschillende gebruiksscenario’s ondersteunt, waaronder gedecentraliseerde applicaties (DApps) en slimme contracten.

Waves, gelanceerd in juni 2016 na een van de eerste initiële muntaanbiedingen (ICO’s) van de cryptocurrency-industrie, wilde aanvankelijk de eerste blockchain-platforms verbeteren door snelheid, bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Het platform heeft verschillende veranderingen ondergaan en nieuwe spin-off-functies toegevoegd om voort te bouwen op het oorspronkelijke ontwerp. Het native token van Waves is WAVES, een token zonder limiet dat wordt gebruikt voor standaardbetalingen zoals blokbeloningen.

Als een van de eerste aanbiedingen in zijn vakgebied, wilde Waves de vroege blockchain-platforms en -producten verbeteren.

Vanaf het begin was het bedoeld om potentiële zakelijke klanten aan te spreken die blockchain wilden gebruiken om processen te verbeteren of nieuwe diensten te creëren.

Moet ik nu Waves kopen?

Waves kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met uw risicotolerantie. Doe geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

Waves prijsvoorspelling

Wallet Investor vindt Waves een goede langetermijninvestering. Ze voorspellen dat het in maart 2027 zal worden verhandeld voor $85,56. Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer 192% genereren. Als je nu $100 in Waves investeert, heb je $292 in 2027.

Waves op social media

The post Hier koop je Waves, dat met 15% steeg en boven de top 40 uit kwam appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*