Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je VeChain, dat vandaag steeg met 11%

Hier koop je VeChain, dat vandaag steeg met 11%

Op het moment van schrijven was VET, het native token van VeChain, $0,08 waard en had het een 24-uurs handelsvolume van iets meer dan een miljard bereikt. VeChain is de afgelopen 24 uur met 10,54% gestegen.

Als je wilt weten wat VeChain is, of het jou een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om VeChain te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om VeChain nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is VeChain?

VeChain is een flexibel, enterprise-grade L1 smart contract platform, dat als doel heeft IoT-technologie en gedistribueerd bestuur te gebruiken om een ecosysteem te creëren dat belangrijke datahindernissen voor verschillende industrieën oplost.

VeChain gebruikt twee tokens, VET en VTHO, om waarde te creëren en te beheren op basis van de openbare VeChainThor-blockchain.

Het is in staat geweest om de traceerbaarheid, efficiëntie en transparantie in toeleveringsketens, datatrajecten en innovatieve soorten ecosystemen enorm te vergroten.

Moet ik nu VeChain kopen?

VeChain kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van toonaangevende analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

VeChain prijsvoorspelling

Volgens Price Prediction zal VET in 2023 worden verhandeld voor $0,09. Het kan oplopen tot maximaal $0,11 met een gemiddelde prijs van $0,095 gedurende het hele jaar.

In 2024 zal VeChain een minimum van $0,13 bereiken. De hoogste prijs die het kan bereiken is $0,16 met een gemiddelde van $0,14. Het zal in 2025 voor minimaal $0,20 van eigenaar veranderen.

VeChain op social media

The post Hier koop je VeChain, dat vandaag steeg met 11% appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*