Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Tron, dat vandaag de rally voortzet en met 8% is gestegen

Hier koop je Tron, dat vandaag de rally voortzet en met 8% is gestegen

De 22e grootste cryptovaluta volgens marktkapitalisatie is de afgelopen dagen gestegen. Gisteren was het 15% hoger en vandaag kwam er nog eens 8% bij. De totale winst voor de week is meer dan 10%.

Redenen voor de rally zijn onder meer de introductie van Decentralized USD (USDD), een stablecoin die belooft financiering voor iedereen toegankelijk te maken. Deze wordt op 5 mei verwacht.

Daarnaast kondigde Tron de officiële oprichting van Tron DAO Reserve aan.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Tron kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Tron nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Tron?

Tron is een ecosysteem waarin makers van inhoud rechtstreeks contact kunnen maken met hun publiek. Tron wil tussenpersonen elimineren door gecentraliseerde platforms zoals muzieksites, app-stores en streamingdiensten te elimineren.

Als gevolg hiervan zullen consumenten minder betalen voor content. Tron zegt dat het een getalenteerd en ervaren ontwikkelaarsteam heeft, gevestigd over de hele wereld, dat is aangetrokken door grote bedrijven zoals Ripple Labs.

Moet ik nu Tron kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Tron prijsvoorspelling

Wallet Investor beschouwt Tron als een goede langetermijninvestering. Ze verwachten een stijging op lange termijn met een prijsvoorspelling van $0,22 in april 2027.

Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer +230% opleveren. Als je nu $100 in Tron investeert, kan dit in 2027 oplopen tot $330.

Tron op sociale media

The post Hier koop je Tron, dat vandaag de rally voortzet en met 8% is gestegen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*