Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je SCRT, dat de afgelopen 24 uur met 13% is gestegen

Hier koop je SCRT, dat de afgelopen 24 uur met 13% is gestegen

De live SCRT (Secret) prijs vandaag is $4,79 met een 24-uurs handelsvolume van $52 miljoen. Secret is de afgelopen 24 uur met 13,32% gestegen.

Als je wilt weten wat SCRT is, of het jou een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om het token SCRT te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om nu SCRT te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is SCRT?

Secret (SCRT) is een privacygerichte blockchain gebouwd op Cosmos. De smart contracts worden geheime contracten genoemd en stellen DApps in staat om privégegevens op Secret te gebruiken, vergelijkbaar met hoe smart contracts op andere blockchains werken.

Geheime contracten zetten echter versleutelde invoer om in versleutelde uitvoer zonder gegevens vrij te geven. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de versleutelde contractstatussen tijdens de uitvoering.

Gegevensprivacy wordt gegarandeerd door versleutelingsprotocollen en sleutelbeheer te combineren binnen een Trusted Execution Environment (TEE).

Hierdoor kunnen geheime contracten strijden om verschillende privacygerelateerde use-cases die traditionele blockchains moeilijk konden accommoderen.

Moet ik nu SCRT kopen?

SCRT kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met je risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

SCRT prijsvoorspelling

CryptoNewsZ verwacht dat de prijs van SCRT volgend jaar zal beginnen met gemiddeld $8,40. Het kan tegen het einde van 2030 een maximale waarde van $27,37 bereiken.

SCRT op sociale media

The post Hier koop je SCRT, dat de afgelopen 24 uur met 13% is gestegen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*