Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Propy, ’s werelds eerste vastgoed NFT

Hier koop je Propy, ’s werelds eerste vastgoed NFT

Propy is een toonaangevende innovator in de vastgoedsector die transacties automatiseert. Nadat zijn Tampa condo NFT was verkocht voor 215.000 USDC, steeg zijn token PRO met 27%. De NFT is nu live op de blockchain.

De Tampa NFT was ’s werelds derde onroerend goed NFT. Er stonden meer dan 1.000 mensen op de wachtlijst.

Als je meer wilt weten over wat Propy is, of het u een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om Propy te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Propy nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Propy?

Propy, een bedrijf dat wordt ondersteund door leiders uit Silicon Valley en de National Association of Realtors, zorgt voor een revolutie in de vastgoedsector door een nieuwe technologie in te zetten.

Propy is gebouwd met de visie om het verkoopproces van onroerend goed te automatiseren. Het in Palo Alto gevestigde bedrijf introduceert de technologie om volledig online en zelfrijdende vastgoedtransacties op slimme contracten mogelijk te maken.

Ze automatiseren het sluitingsproces voor alle deelnemers om het sneller, gemakkelijker en veiliger te maken. Hun producten helpen makelaars, agenten en titelbedrijven om te migreren naar papierloze afsluiting op afstand.

Moet ik nu Propy kopen?

Propy kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

Propy prijsvoorspelling

Price Prediction is matig bullish op Propy en voorspelt dat het in 2023 voor ten minste $2,86 zal worden verhandeld. De prijs van Propy kan een maximumniveau van $3,31 bereiken met een gemiddelde prijs van $2,95 in 2023.

De prijs van Propy zal in 2024 variëren van $4,30 tot $5,02 en in 2025 oplopen tot minimaal $6,26.

Propy op sociale media

The post Hier koop je Propy, ’s werelds eerste vastgoed NFT appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*