Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Project Galaxy coin, dat stijgt op meerdere exchanges

Hier koop je Project Galaxy coin, dat stijgt op meerdere exchanges

FTX, KuCoin en een paar andere toonaangevende beurzen hebben onlangs Project Galaxy genoteerd. Bovendien heeft Binance een promotie aangekondigd, die vandaag begint en loopt tot 13 mei.

Alle gebruikers die een netto-storting van ten minste 50 GAL, het oorspronkelijke token van Project Galaxy, hebben verzameld, of die ten minste 35 GAL verhandelen in de in aanmerking komende GAL-spothandelsparen, delen een prijzenpot van $60.000 in GAL-tokenvouchers.

Het token heeft vandaag bijna 10% aan zijn waarde toegevoegd. Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Project Galaxy kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Project Galaxy nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Project Galaxy?

Project Galaxy is een van de toonaangevende Web3-gegevensnetwerken voor referenties. Gebouwd op een open en collaboratieve infrastructuur, helpt Project Galaxy Web3-ontwikkelaars en -projecten om gebruik te maken van digitale referentiegegevens en NFT’s om betere producten en gemeenschappen te bouwen.

Project Galaxy biedt de infrastructuur voor leden van de gemeenschap om digitale referenties te beheren en bij te dragen aan het Galaxy Credential Data Network. De infrastructuur ondersteunt het beheren van referenties via meerdere gegevensbronnen.

Moet ik nu Project Galaxy kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Project Galaxy prijsvoorspelling

Digital Coin Price voorspelt een flinke groei vanaf de huidige $15,75. De voorspelling is als volgt:

  • 2022: $20 – $22,42
  • 2023: $21,61 – $26
  • 2024: $20,11 – $29,64
  • 2025: $28,12 – $35,60

Project Galaxy op sociale media

The post Hier koop je Project Galaxy coin, dat stijgt op meerdere exchanges appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*