Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je PikaVerse, dat met bijna een derde is gestegen

Hier koop je PikaVerse, dat met bijna een derde is gestegen

De prijs van PikaVerse is de afgelopen week met 78,27% gestegen. Het handelt voor $1,18e-10 met een 24-uurs handelsvolume van $18,7 miljoen. PikaVerse is de afgelopen 24 uur met 31,83% gestegen.

Zoek niet verder dan dit korte artikel om erachter te komen wat PikaVerse is, of het de moeite waard is om te kopen, en de beste plaatsen om PikaVerse nu te kopen.

Beste plekken om PikaVerse nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is PikaVerse?

PikaVerse is een op Pokémon gebaseerde fan-metaverse met NFT’s, handelscontent, RPG-achtige avonturen en metaverse socialiteit.

Spelers strijden tegen elkaar met PikaGyms. Ze kunnen gymleiders zijn en land verwerven of pikamarkets en pikacenters-activiteiten starten.

De NFT’s in de metaverse vertegenwoordigen speciale en unieke landen en andere objecten. Op dit moment zijn ze beschikbaar tegen een speciale prijs, wat de stijging van het token kan verklaren. NFT’s kunnen worden verhandeld of in het spel worden gebruikt.

PikaVerse beweert dat het binnen een week na de lancering meer dan 1.000 investeerders heeft aangetrokken.

Moet ik nu PikaVerse kopen?

PikaVerse kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Doe geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

PikaVerse prijsvoorspelling

PikaVerse had ongeveer een maand geleden een recordhoogte van $5,53e-10. Digital Coin Price doet de volgende prijsvoorspellingen voor 2022 en de komende twee jaar:

  • 2022: van $1,18e-10 tot $ 5e-10 (min – max)
  • 2023: van $1.52e-9 naar $8e-9
  • 2024: van $8.4e-9 naar $7e-8

PikaVerse op social media

The post Hier koop je PikaVerse, dat met bijna een derde is gestegen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*