Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Monero, de grootste winnaar in de top 100 vandaag

Hier koop je Monero, de grootste winnaar in de top 100 vandaag

Privacytoken Monero genoot een enorme populariteit toen Rusland Oekraïne binnenviel en is sindsdien gestaag gegroeid. Een van de redenen is de waargenomen veiligheid tegen aanvallen van hackers.

Op een dag van sombere cryptomarkt is Monero een van de weinige winnaars. Het heeft de afgelopen 24 uur 11% aan zijn waarde toegevoegd.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Monero kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om nu Monero te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Monero?

Monero streeft naar het hoogst mogelijke niveau van decentralisatie, waarbij gebruikers niemand anders op het netwerk hoeven te vertrouwen.

De token XMR is volledig vervangbaar, wat betekent dat de details over crypto-overdrachten, afzenders en ontvangers standaard verborgen zijn. Volgens aanhangers van Monero heeft het een voordeel ten opzichte van andere privacymunten zoals Zcash, die “selectief transparant” zijn.

Monero gebruikt ringhandtekeningen om deze gegevens te verbergen. Eerdere transactie-outputs op de blockchain worden gekozen en dienen als lokvogels, wat betekent dat externe waarnemers niet kunnen zien wie het heeft ondertekend.

Om te garanderen dat transacties niet aan elkaar kunnen worden gekoppeld, creëert Monero eenmalige stealth-adressen voor elke transactie.

Moet ik nu Monero kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Monero prijsvoorspelling

Monero wordt momenteel verhandeld voor iets minder dan $245. Volgens Price Prediction zal het in 2026 $1.317 bereiken, waardoor het een goede investering is.

Volgens Smartereum zal de prijs van Monero in 2026 verdrievoudigen. Long Forecast is veel minder optimistisch en voorspelt dat Monero binnen twee jaar voor ongeveer $288 zal worden verhandeld.

Monero op sociale media

The post Hier koop je Monero, de grootste winnaar in de top 100 vandaag appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*