Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je het token Qtum, vooraanstaande sponsor op Binance Blockchain Week

Hier koop je het token Qtum, vooraanstaande sponsor op Binance Blockchain Week

Qtum zal een vooraanstaande sponsor zijn tijdens de Binance Blockchain Week in Dubai, gepland voor 28 – 30 maart. Het kondigde ook een reeks spannende weggeefacties aan. De gelijknamige token wordt momenteel verhandeld voor $8,22, een stijging van 11% in de afgelopen 24 uur.

Zoek niet verder dan dit korte artikel om erachter te komen wat Qtum is, of het de moeite waard is om in te investeren, en de beste plaatsen om Qtum te kopen.

Beste plekken om Qtum nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Qtum?

Qtum is een proof-of-stake (PoS) open source, smart contract value transfer protocol en blockchain-platform. Het combineert de sterke punten van de twee grootste crypto’s in één keten.

Qtum draait op het UTXO transactiemodel, waar ook Bitcoin gebruik van maakt. Het verschil: Qtum geniet van de extra functionaliteit van dApps en smart contractuitvoering.

Qtum probeert verschillende problemen in BTC- en ETH-blockchains aan te pakken: bestuur, interoperabiliteit, kosten en rigiditeit. Het wil problemen oplossen met de koppeling tussen smart contracts en real-life apps.

Het wil dit bereiken door middel van twee unieke technologieën: DGP (Decentralized Governance Protocol) en AAL (Account Abstraction Layer).

Moet ik nu Qtum kopen?

Qtum kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

Qtum prijsvoorspelling

Wallet Investor is optimistisch over Qtum. Ze verwachten dat het over vijf jaar $31,33 waard zal zijn. Een investering zou dus een omzet opleveren van ongeveer 282%. Als je nu $100 in Qtum stopt, zou je in 2027 $382 kunnen hebben.

Ook Crypto Ground spreekt optimisme uit. Ze voorspellen dat het dit jaar $10 zal breken. Het zal volgens deze analisten binnen vijf jaar worden verhandeld voor $58,83.

Qtum op social media

The post Hier koop je het token Qtum, vooraanstaande sponsor op Binance Blockchain Week appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*