Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je FITFI, dat steeg met 150% na première op meerdere beurzen

Hier koop je FITFI, dat steeg met 150% na première op meerdere beurzen

FIFTI was genoteerd op OKX, MEXC, Crypto.com en een paar andere beurzen en zag zijn prijs daardoor exorbitant stijgen. Het handelsvolume was al even indrukwekkend, met een stijging van 2,129% in de afgelopen 24 uur.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over het token FITFI, inclusief of en waar je FITFI kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om FITFI nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is FITFI?

FITFI is het governance-token van Step App, een ecosysteem met staking, vergrendeling, liquiditeitsprikkels, terugkopen en burns. Deze worden aangedreven door de vraag die wordt gegenereerd door zowel gameplay-voordelen als de waarde die wordt gehaald uit de game-economie.

FITFI-tokens profiteren van ecosysteemkosten. KCAL-tokens zijn de token in het spel. KCAL-tokens worden gebruikt om SNEAK’s te kopen en worden verdiend door te rennen tijdens het uitzetten van een SNEAK.

Step is een ontwikkelprotocol voor FitFi (Fitness Finance). Step App is de eerste app op het protocol, gebouwd door het kernteam. FitFi wordt op de website beschreven als op het snijvlak van het fysieke en het digitale maken.

Het dient als een brug tussen fitness en het metaversum door gebruik te maken van NFT’s en geolocatietechnologie. Augmented reality voor een betere onderdompeling is een extra functie van Step’s FitFi-metaverse.

Moet ik nu FITFI kopen?

FITFI kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

FITFI prijsvoorspelling

Digital Coin Price voorspelt dat FITFI begin 2025 tussen $0,53-$0,75 zal handelen en begin 2027 tussen $0,59 en $0,89. Op het moment van schrijven handelt de munt voor $0,311.

FITFI op sociale media

The post Hier koop je FITFI, dat steeg met 150% na première op meerdere beurzen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*