Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Fantom, dat met 9% steeg na lancering subsidieprogramma

Hier koop je Fantom, dat met 9% steeg na lancering subsidieprogramma

Fantom stijgt de afgelopen week gestaag na nieuws over een aantal opmerkelijke ontwikkelingen.

Gisteren kondigden ze de lancering aan van een subsidieprogramma van $ 480 miljoen, gedistribueerd aan enkele van de topprojecten door TVL (totale waarde vergrendeld) op de blockchain.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over het Fantom-netwerk en de munt, inclusief of je het moet kopen. Hier is waar je Fantom kunt kopen als je wilt.

Beste plekken om Fantom nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Fantom?

Fantom is uniek omdat zijn blockchain probeert om DeFi en soortgelijke diensten te faciliteren op basis van slimme contracten met behulp van een nieuw, zelfgemaakt consensusmechanisme genaamd Lachesis.

Dit mechanisme belooft transactieverwerkingstijd van 2 seconden en een veel hogere capaciteit, evenals beveiliging die superieur is aan traditionele proof-of-stake, op algoritmen gebaseerde platforms.

Fantom wil Ethereum vervangen, aantrekkelijk voor ontwikkelaars die gedecentraliseerde oplossingen willen inzetten. Een ander doel is om compatibiliteit te bereiken tussen alle transactie-instanties over de hele wereld.

De native munt FTM vormt de ruggengraat van transacties op de blockchain, waardoor uitzetten, beloningen en het innen van vergoedingen mogelijk is.

Moet ik Fantom nu kopen?

Fantom kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet.

Fantom prijsvoorspelling

Wallet Investor voorspelt dat de FTM in augustus $2,13 zou kunnen bereiken en tegen het einde van dit jaar $3 zou kunnen breken. Op het moment van schrijven was het $1,57 waard.

Digital Coin voorspelt dat 1 FTM dit jaar gemiddeld $1,84 en volgend jaar $1,99 zal bedragen, oplopend tot $2,66 in drie jaar.

Fantom op social media

The post Hier koop je Fantom, dat met 9% steeg na lancering subsidieprogramma appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*