Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je EBT, de populairste nieuwe munt

Hier koop je EBT, de populairste nieuwe munt

Telkens wanneer een groot evenement op de markt plaatsvindt – bijna elke markt – volgt snel een cryptocurrency die dit weerspiegelt.

Nadat Elon Musk Twitter kocht, werd dit feit letterlijk weerspiegeld: we hebben nu een token genaamd Elon Buys Twitter (EBT). Het was vandaag met 3.000% gestegen in Aziatische uren en de prijs blijft groeien.

Als je wilt weten wat EBT is, of het je een goed rendement kan opleveren, en de beste plekken om EBT te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om nu EBT te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is EBT?

EBT geeft meme-makers een kans om geld te verdienen met hun werk. Het is gemaakt om aspirant-meme-makers ook te helpen hun talent te laten zien.

Het platform is bezig met het ontwikkelen van verschillende inkomstengenererende functies. Er zijn plannen om een reeks games met weinig inspanning te lanceren met een kans om te verdienen.

Het doel op lange termijn is om zichzelf te vestigen als een marktleider in de DeFi-sector.

Moet ik nu EBT kopen?

EBT kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

EBT prijsvoorspelling

Elon Buys Twitter is een heel nieuwe aanwinst en er zijn geen betrouwbare voorspellingen. Alleen Price Prediction heeft het gewaagd om te voorspellen, maar zit er een beetje naast. Ze voorspellen dat het volgend jaar $0.000003 waard zal zijn, wat ook de huidige prijs is.

EBT op sociale media

The post Hier koop je EBT, de populairste nieuwe munt appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*