Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Dia, dat steeg met 127% door spraakmakende integratie

Hier koop je Dia, dat steeg met 127% door spraakmakende integratie

De OmniDex1 DEX-schraper is nu live, waardoor Dia marktgegevens van de OmniDEX op Telos kan verzamelen en aggregeren.

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over Dia: wat het is, of het de moeite waard is om in te investeren en de beste plekken om Dia nu te kopen.

Beste plekken om Dia nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Dia?

DIA (Decentralised Information Asset) is een open-source orakelplatform waarmee marktspelers betrouwbare gegevens kunnen verzamelen, leveren en delen.

DIA wil een ecosysteem zijn voor open financiële data in een financieel smart contract-ecosysteem, om data-analisten, dataproviders en datagebruikers samen te brengen.

Over het algemeen biedt DIA een betrouwbare en verifieerbare brug tussen off-chain gegevens uit verschillende bronnen en on-chain slimme contracten die kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid aan financiële DApps te bouwen.

DIA is het governance-token van het platform. Het is momenteel gebaseerd op het ERC-20 Ethereum-protocol.

Moet ik nu Dia kopen?

Dia kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

Dia prijsvoorspelling

Volgens Tech News Leader zal Dia’s munt in 1 jaar dalen tot $0,74, maar dan weer stijgen tot $2,16 in 5 jaar. Over tien jaar is 1 DIA $13,71 waard.

Wallet Investor vindt DIA een slechte investering. Ze voorspellen een daling tot $0,04, ongeveer de helft van de huidige prijs. Dit is een verlies van 95%.

Dia op sociale media

The post Hier koop je Dia, dat steeg met 127% door spraakmakende integratie appeared first on Cryptostart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*