Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je DESO, de eerste sociale dApps voor opschalen protocollen

Hier koop je DESO, de eerste sociale dApps voor opschalen protocollen

Als het aan Elon Musk ligt, zouden sociale media in de toekomst volledig gedecentraliseerd zijn. Hij is vastbesloten om dit te bereiken en ecosystemen zoals Decentralized Social (DESO), die onvermoeibaar werken aan hetzelfde doel, winnen als resultaat.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over de DESO-munt, inclusief of en waar je DESO kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om nu DESO te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is DESO?

DESO is de munt van een nieuw type blockchain dat is ontworpen om de gedecentraliseerde sociale netwerken van Web 3.0 van stroom te voorzien. Sinds de oprichting in 2019 heeft het tot doel de problemen op te lossen die zijn ontstaan door de huidige centralisatie van sociale media.

Tegenwoordig beheersen een handvol particuliere bedrijven het openbare discours effectief en verdienen ze monopoliewinsten; ondertussen zijn de makers die de inhoud daadwerkelijk produceren vaak onderbetaald en onderbezet.

De sociale blockchain van DESO behandelt sociale-media-inhoud daarentegen als een openbaar nut, waardoor het zonder toestemming en voor iedereen beschikbaar is.

Het combineert het paradigma van een open P2P-financieel systeem dat wordt aangeboden door cryptocurrencies met een efficiënte en schaalbare database-infrastructuur, op maat gemaakt om de volgende generatie sociale Web 3.0-netwerken in te luiden.

Moet ik nu DESO kopen?

DESO kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

DESO prijsvoorspelling

De prijs van Digital Coins is behoorlijk bullish op DESO, wat de volgende voorspelling oplevert:

  • 2022: van $54,54 tot $62,81
  • 2023: van $58,97 tot $69,34
  • 2024: van $54,43 tot $75,29

DESO op sociale media

The post Hier koop je DESO, de eerste sociale dApps voor opschalen protocollen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*