Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Celo, dat een tiende aan zijn waarde toevoegde

Hier koop je Celo, dat een tiende aan zijn waarde toevoegde

CELO is de gelijknamige cryptocurrency van het blockchain-ecosysteem dat is gericht op het vergroten van de acceptatie van cryptocurrency onder smartphonegebruikers. Het is de 66e grootste munt volgens marktkapitalisatie.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over het Celo-netwerk en de munt, inclusief of en waar je Celo moet kopen.

Beste plekken om nu Celo te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Celo?

Celo heeft het verheven doel om eigenaren van smartphones kennis te laten maken met cryptotransacties door telefoonnummers als openbare sleutels te gebruiken, inclusief eigenaren zonder banktoegang. Het netwerk, nog maar een jaar geleden gelanceerd, maakt het ook mogelijk om dApps en smart contracts te maken.

De native token Celo van het ecosysteem is een proof-of-stake (PoS)-munt die wordt gebruikt om deel te nemen aan het bestuur, voor transactiekosten en gerelateerde activiteiten.

Het heeft ook een aantal stablecoins, zoals de Celo Dollar (CUSD), de Celo Euro (CEUR) en de Celo Brazilian Real (CREAL).

Moet ik nu Celo kopen?

Celo kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet.

Celo prijsvoorspelling

Coin Price Forecast voorspelt dat de munt halverwege dit jaar $10 zal bereiken. Tegen het einde van volgend jaar zal de waarde ervan verdubbeld zijn. Ze verwachten dat Celo $25 in 2024 zal bereiken, $75 in 2031 en $100 twee jaar later.

Celo op social media

The post Hier koop je Celo, dat een tiende aan zijn waarde toevoegde appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*