Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je ApeCoin, dat vandaag met 10% is gestegen: rally gaat door

Hier koop je ApeCoin, dat vandaag met 10% is gestegen: rally gaat door

ApeCoin, het token van BAYC-maker Yuga Labs, blijft stijgen. Coinbase maakt er een film over en een paar dagen geleden kondigde de toonaangevende Bitcoin ATM-operator Coin Cloud de vlootbrede toevoeging van APE aan het Coin Cloud Network aan.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je ApeCoin kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om ApeCoin nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is ApeCoin?

ApeCoin is een ERC-20-governance- en utility-token dat binnen het APE-ecosysteem wordt gebruikt om een gedecentraliseerd gemeenschapsgebouw in de voorhoede van web3 te versterken en te stimuleren.

ApeCoin-houders besturen zichzelf via het gedecentraliseerde bestuurskader dat de ApeCoin DAO controleert, en stemmen over hoe het ApeCoin DAO Ecosystem Fund moet worden gebruikt. De APE Foundation beheert voorstellen die zijn overeengekomen door ApeCoin-houders.

Tokenhouders kunnen deelnemen aan ApeCoin DAO. APE is een gedeelde en open valuta die kan worden gebruikt zonder gecentraliseerde tussenpersonen. 62% van alle ApeCoin werd toegewezen aan het Ecosystem Fund, dat door de ApeCoin DAO-leden goedgekeurde initiatieven van de gemeenschap zal ondersteunen.

Moet ik nu ApeCoin kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

ApeCoin prijsvoorspelling

Volgens FX Street vormt de recente opwaartse trend het toneel voor een verdere stijging die APE naar een recordhoogte van $17,46 zou kunnen stuwen.

Aan de andere kant zal een drie uur durende candlestick die onder $9,64 sluit een lager dieptepunt creëren en de bullish verwachting ongeldig maken.

ApeCoin op sociale media

The post Hier koop je ApeCoin, dat vandaag met 10% is gestegen: rally gaat door appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*