Crypto-Prijzen.nl

Hier koop je Algorand, dat stijgt met 19% door lucratieve samenwerking

Hier koop je Algorand, dat stijgt met 19% door lucratieve samenwerking

Na de aankondiging dat het de officiële blockchain van FIFA is geworden, ging Algorand op een wilde rally. Afgezien van het toevoegen van bijna een vijfde aan zijn waarde, zag het ook een piek in het handelsvolume van 386%.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Algorand kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Algorand nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Algorand?

Algorand is een gedecentraliseerd, zelfvoorzienend, op blockchain gebaseerd netwerk dat een breed scala aan toepassingen ondersteunt. Het is schaalbaar, veilig en efficiënt, wat de beslissing van FIFA rechtvaardigt om het als hun officiële blockchain-partner te kiezen.

Algorand kan berekeningen ondersteunen die prestatiegaranties vereisen om nieuwe vormen van vertrouwen op te bouwen.

Het is uitgevonden om de efficiëntie en snelheid te verbeteren als reactie op de trage transacties op Bitcoin en andere oudere blockchains.

Algorand wordt geleverd met lage transactiekosten. Het is gebaseerd op een toestemmingsloos, proof-of-stake (PoS) blockchain-protocol en omvat om deze reden geen mining.

Moet ik Algorand nu kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Algorand prijsvoorspelling

Volgens Price Prediction.net ziet de toekomst van Algorand er rooskleurig uit. De prijs zal stijgen tot ten minste $1,36 in 2023, wat bijna het dubbele is van de huidige prijs. Het kan dat jaar een maximum van $1,64 bereiken.

In 2024 zal de munt voor ten minste $1,97 worden verhandeld. Het maximale niveau dat het kan bereiken is $2,38 met een gemiddelde handelsprijs van $2,04. In 2025 zal de prijs van 1 ALGO naar verwachting minimaal $2,89 bedragen.

Algorand op sociale media

The post Hier koop je Algorand, dat stijgt met 19% door lucratieve samenwerking appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*