Crypto-Prijzen.nl

Het volume van SHIB op Bitrue is met 1.000% gestegen

Het volume van SHIB op Bitrue is met 1.000% gestegen

Shiba Inu (SHIB/USD), Dogecoin (DOGE/USD) en een groot aantal andere meme-munten hebben de afgelopen 72 uur een aanzienlijke groei doorgemaakt. Op de Bitrue beurs zijn hun volumes tot 10x toegenomen. Bitrue zal op basis van deze rente SHIB futureshandel lanceren.

Prijs van SHIB verdrievoudigt afgelopen week

In de afgelopen week is de prijs van Shiba Inu verdrievoudigd en is het handelsvolume met 1.000% gestegen. Deze tendens heeft zijn weerslag op de meeste andere meme-munten op de markt, waaronder Dogecoin, Samoyedcoin, Australian Safe Shepherd en Shih Tzu. Handelaren racen om de volgende grote munt te vinden die enorme aandacht van de media en influencers zal trekken en massale winst zal opleveren voor marktspelers.

Catcoins volgen dit voorbeeld

Alternatieve memecoins hebben ook de waanzin gevoeld. De prijs van Catcoin is de afgelopen 24 uur verviervoudigd.

Bitrue lanceert SHIB futures

Om te profiteren van de razernij, lanceert cryptobeurs Bitrue op 30 oktober futures handel in Shiba Inu. Ze zullen een SHIB/USDT paar bevatten met een aanpasbare hefboomwerking van maar liefst 50x. Op dit moment ondersteunt Bitrue meer dan 30 crypto’s in zijn Futures service. De volledige lijst staat op hun website.

Adam O’Neill, Chief Marketing Officer van Bitrue, zei:

Deze week heeft bewezen dat cryptomarkten erg onvoorspelbaar blijven, met een groot contingent investeerders die de traditionele methode van het evalueren van de fundamenten van een munt mijden en in plaats daarvan een psychologisch spel spelen door populaire trends te volgen. Bij Bitrue hebben we maandenlang een breed scala aan tokens ondersteund, waaronder memecoins, en gebruikers komen nu massaal naar de beurs om er vroeg in te investeren.

Nieuwe aanmeldingen op het platform verslaan voorspellingen met 150%

In deze periode was het aantal nieuwkomers op Bitrue 150% hoger dan verwacht. De gediversifieerde beurs, opgericht in juli 2018, biedt ondersteuning voor handel, leningen en investeringen. Bitrue streeft ernaar om iedereen financiële kansen te bieden door gebruik te maken van blockchain technologie, ongeacht hun financiële status of locatie.

Met kantoren over de hele wereld werkt Bitrue altijd aan de snelle ontwikkeling van nieuwe functies om volledige service te bieden aan de nieuwe golf van de digitale economie.

The post Het volume van SHIB op Bitrue is met 1.000% gestegen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*