Crypto-Prijzen.nl

Het nieuwe album van Paul Oakenfold komt dichter bij de lancering op Cardano

Het nieuwe album van Paul Oakenfold komt dichter bij de lancering op Cardano

Cardano's Charles Hoskinson

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, werkt samen met de legendarische elektronische dansmuziek (EDM) DJ Paul Oakenfold om zijn volgende volledige album getiteld Zombie Lobster in première te brengen op de Cardano blockchain. Alon Shulman, een ondernemer in dansmuziek en de CEO van Starship Universe, onthulde dit nieuws op 27 september tijdens het Cardano toppodium in Laramie, Wyoming. Naar verluidt zal elk element van het album, inclusief de hoes, tracks en hoesnotities, aan Cardano worden toegevoegd.

Naar verluidt zal Starship Universe door deze deal ook duizenden op muziek geïnspireerde NFT’s op de Cardano blockchain vrijgeven. Hoskinson zei dat hij begrijpt hoe de blockchain de muziekbusiness vanaf nu beter kan ondersteunen. Volgens hem was het een openbaring om meer te weten te komen over de elektronische muziekindustrie en hoe de blockchain de sector kan ondersteunen.

Hij voegde toe,

Als we begrijpen hoe een blockchain als Cardano ten goede kan komen aan producenten en managers zoals Alon Shulman, artiesten als Paul Oakenfold en Carl Cox, organisaties als Universe en labels als Awesome Soundwave en Perfecto, en de schaal van wat ze bereiken, kunnen we onze technologie verbinden met hun creativiteit .

Bullish over deze samenwerking, zei Oakenfold dat de tijden zijn veranderd. Hij wees erop hoe perrons vroeger waren voor treinen, hoe wolken in de lucht waren en hoe sociale ruimtes plekken waren waar mensen zouden dansen. De technologische vooruitgang heeft echter aan alle drie de woorden nieuwe definities gegeven. Hij voegde eraan toe dat de synergie met Hoskinson alles binnen hun verbeelding mogelijk maakt om te bereiken.

Cardano wordt de go-to blockchain voor de muziekindustrie

In een reactie op deze samenwerking zei Shulman, een meermaals bekroond festival, club en promotor en producer van live ervaringen, dat het contact met de oprichter van Cardano een eye-opener was. Shulman voegde eraan toe dat hij besefte dat hij oog in oog staat met Hoskinson, wat betreft de richting die ze elk willen opgaan in hun industrieën.

Hij merkte verder op dat integriteit het resultaat is van het vinden van de juiste balans tussen commercie en geloofwaardigheid. Volgens Shulman was het gemakkelijk op te merken dat hij en Hoskinson een visie delen waarin inclusiviteit en duurzaamheid centraal staan.

Vóór Oakenfold en Starship Universe koos Billy Gibbons, de frontman van de beroemde rockband ZZ Top, ervoor om zijn NFT collectie te veilen via Cardano (ADA/USD). Naar verluidt bood de veiling NFT’s van digitale muziek aan in een originele jamsessie van 30 seconden door het rock-‘n-roll icoon. Bieden was in fiats en kopers van de NFT’s hadden de mogelijkheid om te betalen in fiat valuta’s of ADA, Cardano’s native token.

The post Het nieuwe album van Paul Oakenfold komt dichter bij de lancering op Cardano appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*