Crypto-Prijzen.nl

Het juridische team van Terraform Labs nam ontslag toen UST instortte

Het juridische team van Terraform Labs nam ontslag toen UST instortte

Het juridische team van Terra nam ontslag toen UST zijn dollarpeg verloor en instortte, waardoor de Luna token naar nul werd geduwd, volgens bronnen die bekend zijn met de zaak.

Zoals gemeld door de crypto-publicatie The Block op dinsdag, vertrokken enkele leden van het juridische team van Terraform Labs terwijl de cryptomarkten op hol sloegen door het falen van UST.

Het blockchain-bedrijf, genoemd in het rapport, werkt momenteel samen met externe juridische raadrevers. De ontwikkeling werd bevestigd door een woordvoerder van Terraform Labs, die opmerkte dat inderdaad een aantal juridische teamleden niet langer samenwerken met het in Singapore gevestigde cryptobedrijf.

Degenen die naar verluidt ontslag hebben genomen, zijn onder meer de algemeen adviseur van het bedrijf, de hoofdadvocaat van de onderneming en de hoofdadvocaat voor geschillen en regelgeving.

De ineenstorting van Terra heeft de koppen in de crypto-sector gedomineerd en dit blijft zo, zelfs toen mede-oprichter en CEO van het blockchain bedrijf Do Kwon een nieuw plan onthulde om te proberen de cryptocurrency te redden.

Over het voorstel van Kwon om Luna te splitsen en de algoritmische stablecoin te verwijderen die de verpletterende gebeurtenissen veroorzaakte, zal op 18 mei worden gestemd.

Het valt nog te bezien wat er daarna gebeurt, hoewel Kwon, die UST’s de-pegging “Terra’s DAO aanvalsmoment” noemde, een tijdlijn heeft geschetst om de nieuwe Terra (LUNA) chain op 27 mei te lanceren.

Het bericht Het juridische team van Terraform Labs nam ontslag toen UST instortte verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*