Crypto-Prijzen.nl

Het duurzaamheidsmodel van Algorand dat tot toekomstige groei moet leiden

Het duurzaamheidsmodel van Algorand dat tot toekomstige groei moet leiden

Algorand ALGO/USD is een blockchain platform en cryptocurrency netwerk. Het is speciaal ontworpen om functionaliteit mogelijk te maken, die vergelijkbaar is met die van een grote betalingsverwerker.

Algorand maakt gebruik van een consensusmechanisme, dat bekend staat als Pure-Proof-of-Stake. ALGO is de native cryptocurrency, die wordt gebruikt om het platform te beveiligen en zelfs om de operators van het platform te belonen.

Zelfredzaamheid gefinancierd door transactiekosten als katalysator voor groei

Op 15 maart 2022 hebben we besproken hoe LimeWire de Algorand-blockchain koos, voor zijn NFT marktplaats.

Door middel van een officiële aankondiging op 21 april 2022, onthulde Algorand dat het een nieuw smart contract zou implementeren. Dit zou in wezen een deel van elke transactievergoeding zijn, binnen zijn blockchain netwerk.

Vervolgens zou het dit automatisch verwerken, om geverifieerde CO2-credits te kopen bij ClimateTrade. ClimateTrade is een op blockchain gebaseerde markt voor CO2-compensatie.

Volgens de CEO van de Algorand Foundation, Staci Warden, zou deze stap het netwerk in staat stellen op te schalen. Terwijl, ze tevens CO2 negatief blijven.

De vice-president van Engineering Research bij Algorand, Naveed Ihsanullah, zei:

“Klimaatverandering is een van de meest urgente problemen waarmee de wereld vandaag wordt geconfronteerd. Efficiëntie en een minimale voetafdruk van het energieverbruik moeten gewoon en belangrijke overweging zijn, bij alle duurzame toekomstige technologie.”

Moet je Algorand (ALGO) kopen?

Op 22 april 2022 had Algorand (ALGO) een waarde van $ 0,7259.

Om echt te zien wat dit waardepunt betekent voor de Algorand (ALGO) cryptocurrency token, zullen we het hoogste punt van waarde aller tijden bekijken. Vervolgens bekijken we de prestaties in maart.

Als we kijken naar het hoogste punt ooit, had Algorand (ALGO) een waarde van $ 3,56 op 20 juni 2019. Hier kunnen we aan zien, dat de token $ 2,8341 hoger in waarde was, oftewel 390%.

Als we kijken naar hoe de token in maart presteerde, had Algorand (ALGO) zijn laagste waarde op 14 maart. Toen daalde deze tot een waarde van $ 0,6774.

Het hoogste punt van waarde was op 31 maart. Toen steed de tokentot een waarde van $ 0,9842. Hieraan kunnen we zien dat de token in waarde is gestegen met $ 0,3068 of met 45%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat Algorand eind april $ 1 zal bereiken. Wat het een solide aankoop maakt.

Het bericht Het duurzaamheidsmodel van Algorand dat tot toekomstige groei moet leiden verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*