Crypto-Prijzen.nl

Heroes of Mavia sluit strategische financieringsronde af

Heroes of Mavia sluit strategische financieringsronde af

Heroes of Mavia, een op blockchain gebaseerd massaal multiplayer online (MMO) strategiespel gemaakt door Skrice Studios, heeft een strategische financieringsronde van $ 2,5 miljoen afgesloten onder leiding van Crypto.com (CRO/USD) Capital, zo leerde Invezz van een persbericht.

Hashkey Capital, Merit Circle, GuildFi, YGG SEA, Avocado Guild en verschillende andere fondsen namen deel aan de ronde.

Definitieve privéverkoop van MAVIA token, in totaal $8 miljoen opgehaald

De financieringsronde markeert de laatste privéverkoop van het native MAVIA token van de game. Het volgt Mavia’s startkapitaal van $ 5,5 miljoen van bekende investeerders zoals Binance Labs en Genblock Capital, waardoor het totale opgehaalde bedrag op $ 8 miljoen komt.

Bobby Bao, Managing Director van Crypto.com Capital, merkte op:

Crypto.com Capital is verheugd Heroes of Mavia te ondersteunen in zijn strategische ronde, aangezien het schaalt en zich voorbereidt op lancering in 2022. Met zijn innovatieve mechanica die gameplay en basisbouwelementen omvat, evenals grafische afbeeldingen van topkwaliteit, geloven we dat Heroes of Mavia is goed gepositioneerd om een top AAA play-to-earn titel te worden.

Wat is Mavia?

Het spel speelt zich af op een gelijknamig eiland, waar de speler de commandant van een basis is. Het doel van elke speler is om hun leger en basis te laten groeien met behulp van middelen die zijn verkregen door bases van andere spelers aan te vallen. De game zal de niche transformeren met spannende gameplay, ingewikkelde mechanica en unieke functies voor het genereren van inkomsten.

Tristan Chaudhry, Managing Director bij Skrice Studios, zei:

We hebben het geluk dat we zulke sterke partners hebben die ons team steunen in deze laatste fondsenwervingsronde, en het hebben van Crypto.com als de hoofdinvesteerder versterkt Mavia’s positie in de NFT gamingruimte verder.

Heroes of Mavia brengt geavanceerde functies naar GameFi, levert graphics van topkwaliteit en maakt livestreaming van elke basis in het Mavia-ecosysteem mogelijk tijdens aanvallen en verdedigingen. Iedereen kan de gevechten bekijken, die permanent worden vastgelegd.

Aan de slag met Heroes of Mavia

Spelers kunnen kiezen uit drie methoden om een stuk land te bezetten: land huren, land bezitten of samenwerken met een landeigenaar. Elk stuk grond komt overeen met een basis. Het is gemakkelijk om zonder veel kapitaal aan de slag te gaan als u land huurt of samenwerkt met een landeigenaar.

MAVIA is het governance token, waarmee houders kunnen stemmen over beslissingen en de toekomst van het ecosysteem kunnen bepalen. Ze kunnen het ook gebruiken om NFT’s te verhandelen en te huren op de Mavia marktplaats.

La notizia Heroes of Mavia sluit strategische financieringsronde af era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*