Crypto-Prijzen.nl

Helium (HNT) maakt lichte winsten nu de CES show begint

Helium (HNT) maakt lichte winsten nu de CES show begint

Helium (HNT/USD) heeft de afgelopen maand opmerkelijke koerswinsten geboekt. De maandelijkse winst voor dit token ligt momenteel rond de 42%. De winst komt van het token dat een sterke koopdruk laat zien.

Op 12 november 2021 bereikte Helium de hoogste prijs ooit van $ 54. De recordhoogtes die op dit punt werden gevormd, waren het gevolg van sterke prestaties in de bredere markt voor cryptocurrency.

Helium probeert een bullrun

Helium zou grote prijswinsten kunnen behalen vanwege sterke kopersondersteuning. De munt bevindt zich ongeveer 19% onder zijn recordhoogte en heeft de afgelopen maand een opmerkelijk prijsherstel doorgemaakt. Dit prijsherstel kan komen doordat kopers profiteren van de prijsdip.

Als de winst op dit punt stand houdt, zou Helium op weg kunnen zijn om uit de volgende grote weerstand te breken bij $ 45. De 24-uurs bullish winsten waren niet genoeg om de munt in staat te stellen voorbij deze cruciale weerstandsniveaus te breken, maar als de kopersondersteuning standhoudt, zou dit het volgende doelwit voor Helium kunnen zijn.

Na $ 45 zou HNT richting $ 50 kunnen gaan, wat een bullish run naar een recordhoogte veroorzaakte. De performance van HNT is momenteel afhankelijk van koopdruk, aangezien de bredere markt zich in een recessie bevindt.

Als de algehele bearish druk van de bredere markt begint, zou HNT de winsten kunnen wissen en zou de munt in de richting van een prijsdip kunnen gaan. Op dit punt zal een dip ertoe leiden dat Helium het lagere ondersteuningsniveau van $ 42 test. $ 40 kan ook worden bereikt als kopers het prijsherstel niet leiden.

Helium op het CES evenement

Las Vegas is gastheer van de Consumer Electronics Show die belangstelling heeft gewekt van grote spelers in de technologiesector, waaronder Samsung, Sony, LG en anderen. Opmerkelijke cryptospelers wonen ook het evenement bij om hun producten te demonstreren en te demonstreren hoe innovatieve technologieën kunnen worden toegepast.

Helium heeft aangekondigd dat het het CES evenement bijwoont om de producten en diensten die beschikbaar zijn op het netwerk te presenteren. Tijdens het evenement zou het Helium netwerk strategische partnerschappen kunnen aangaan, wat voor opmerkelijke prijswinsten zou zorgen.

The post Helium (HNT) maakt lichte winsten nu de CES show begint appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*