Crypto-Prijzen.nl

Helium heeft $111 miljoen opgehaald: moet u investeren?

Helium heeft $111 miljoen opgehaald: moet u investeren?

Helium HNT/USD is een gedecentraliseerd, peer-to-peer 5G draadloos netwerk dat een succesvolle token verkoop heeft voltooid die erin slaagde $ 111 miljoen op te halen van een groot aantal investeerders. Enkele van de bijdragers waren Andreessen Horowitz , Almeda Research, Multicoin Capital en Rabbit Capital. Verwacht wordt dat cryptocurrencies zoals Helium de gecentraliseerde gevestigde exploitanten kunnen uitdagen en kunnen concurreren met grotere telecommunicatieserviceproviders.

De toegenomen vraag naar hotspots als katalysator voor groei

Op 30 juli zag Helium meer dan 103.000 hotspots verbonden met zijn netwerk die HNT ontginnen en dekking bieden voor Internet of Things apparaten over de hele wereld.

Dit wordt beschouwd als een van de grootste factoren als het gaat om het legitimeren van het Helium netwerk en het groeiende netwerk van knooppunten.

Dit wijst op zijn beurt op een toename van de vraag naar hotspots, wat heeft geresulteerd in meer dan 50 aanvragen van hotspotfabrikanten die zijn ingediend via het Helium Improvement Proposal (HIP). Dit geeft aan dat het aantal de potentie heeft om nog verder te groeien.

Helium (HNT) kopen?

Op 11 augustus had Helium (HNT) een waarde van $ 18.

Als we kijken naar de hoogste waarde ooit als vergelijkingspunt, steeg deze op 28 mei tot $ 22,31. Met andere woorden, we kunnen een waardeverschil van 20% zien op 11 augustus, waar de prijs is gedaald in vergelijking met zijn all time high.

Om een beter beeld te krijgen van de recente prijsontwikkelingen, is het de moeite waard om de maand juli te analyseren om te zien hoe deze heeft gepresteerd in termen van waarde.

Het laagste punt dat HNT in juli bereikte was op 20 juli met een waarde van $ 9,46, en het hoogste punt was op 31 juli, met een waarde van $ 14,83. Gedurende de maand is de waarde met 56% gestegen.

Wanneer we de hoogste waarde van juli vergelijken met de waarde van 11 augustus, zien we ook een stijging van 21%.

Een ander belangrijk punt om te overwegen is dat in de afgelopen 24 uur de totale marktkapitalisatie van HNT met 20% is gestegen, terwijl het handelsvolume met 441% is gestegen.

Dit duidt op een verhoogde interesse in het protocol, evenals een toename van de vraag naar het HNT token, wat de prijs zeker in augustus zal opdrijven.

Als dat het geval is, kunnen we door een analyse van de historische waarde en de toegenomen marktkapitalisatie en handelsvolume verwachten dat het HNT token eind augustus zijn prijs zal verhogen tot $ 22, wat het een goede koop maakt.

The post Helium heeft $111 miljoen opgehaald: moet u investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*