Crypto-Prijzen.nl

Hegic munt is in 24 uur met 68% gestegen: hier kunt u het kopen

Hegic munt is in 24 uur met 68% gestegen: hier kunt u het kopen

De prijs van de Hegic munt is sinds 20 juli aan het stijgen en de trend lijkt elke dag aan kracht te winnen. Het is de afgelopen 30 dagen met 80,1% gestegen en in de afgelopen 24 uur met 68,7% gestegen. Als gevolg hiervan zijn beleggers op zoek naar de munt uit angst buitengesloten te worden omdat er speculaties zijn dat de prijzen de komende maanden nog hoger zullen stijgen.

Vanwege de toegenomen vraag naar de Hegic munt onder investeerders, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om de investeerders te helpen begrijpen wat Hegic (HEGIC) is en hen ook te helpen de beste plaatsen te vinden om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Hoe en waar u Hegic (HEGIC) online kunt kopen

Vraagt u zich af hoe en waar u Hegic (HEGIC) online kunt kopen? Nou, u bent op de juiste plek. Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare beurs te vinden, een handelsaccount te openen en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het gewenste aantal HEGIC munten te kopen.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u Hegic (HEGIC) online kunt kopen:

eToro

Registreer je onmiddelijk met eToro

LiquidityX

Registreer je onmiddelijk met LiquidityX

Wat is Hegic (HEGIC)?

De Hegic munt, die wordt aangeduid als HEGIC, is het oorspronkelijke token van het Hegic Protocol.

Als het de eerste keer is dat u over het Hegic Protocol hoort, het is een on-chain handelsprotocol dat gebruikmaakt van liquiditeitspools op Ethereum en hedge-contracten. Een hedge-contract geeft een handelaar het recht om een actief te kopen en te verkopen tegen een bepaalde periode. Deze contracten worden gegarandeerd door de liquiditeit die erin zit en de Ethereum Virtual Machine (EVM), die automatisch de contracten (smart contract) code uitvoert.

HEGIC is een ERC-20 utility-token en wordt als zodanig gebruikt voor het verdelen van de geaccumuleerde transactiekosten (wat in rekening wordt gebracht voor het valideren van transacties) tussen de tokenhouders in het Hegic Protocol.

HEGIC tokenhouders kunnen ook deelnemen aan de governance stemming van het Hegic Protocol.

Moet ik vandaag Hegic munten kopen?

De Hegic munt heeft goede vooruitzichten getoond om een goede investeringsmogelijkheid te zijn door zijn recente bullish trend.

Desalniettemin moet u zich ervan bewust zijn dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Hegic prijsvoorspelling

Afgaande op de recente prijsbewegingen, wordt verwacht dat de Hegic munt zijn bullish trend zal voortzetten in het resterende deel van 2021. Het is echter altijd belangrijk om in gedachten te houden dat de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is en verrassende bewegingen kan ontketenen.

Hegic (HEGIC) social media aandacht

The post Hegic munt is in 24 uur met 68% gestegen: hier kunt u het kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*