Crypto-Prijzen.nl

Hedera Hashgraph prijsvoorspelling: is HBAR een goede investering in oktober?

Hedera Hashgraph prijsvoorspelling: is HBAR een goede investering in oktober?

De Hedera Hashgraph (HBAR) kruipt terug na een scherpe val in de laatste twee weken van september. De HBAR prijs wordt verhandeld op $ 0,3885, wat ongeveer 35% boven het laagste niveau op 20 september is.

Hedera momentum vervaagt

Hedera Hashgraph is een spraakmakend blockchain project dat zich richt op zakelijke gebruikers. Het netwerk helpt gebruikers om gedecentraliseerde applicaties te bouwen die specifieke problemen oplossen. In tegenstelling tot andere blockchainprojecten staat het netwerk bekend om zijn bestuursraad die bestaat uit enkele van de grootste technologiebedrijven ter wereld, zoals IBM, Facebook en Wipro.

Hedera Hashgraph heeft de afgelopen weken een aanzienlijke acceptatie gekregen. Onlangs werkte Sparkle samen met Retail Data Systems en Hedera Hashgraph om zijn eReceipts service te lanceren. Op dezelfde manier omarmde Acoer Hedera om zijn gedecentraliseerd beheer en bescherming van gebruikersrechten op te bouwen.

De Liechtenstein Blockchain Innovation (LCX) werkte ook samen met Hedera om een nieuwe standaard vast te stellen voor met effecten getokeniseerde digitale activa.

Deze trend zal zich waarschijnlijk voortzetten, vooral naarmate meer ontwikkelaars meer leren over de technologie. Hedera heeft al een bedrag van $ 5 miljard gelanceerd om zijn ecosysteem op te bouwen. De stichting zal ongeveer 10,7 miljard HBAR’s verdelen, in een van de grootste subsidies in de branche. Hedera werkte ook samen met Filecoin om Web3 interoperabiliteitsbeurzen aan te bieden.

De prijs van Hedera Hashgraph is de afgelopen dagen hersteld. Het is niet de enige, aangezien ook andere cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum een voorzichtig herstel hebben doorgemaakt. Bitcoin handelt op $ 47.000, wat ongeveer $ 5.000 hoger is dan vorige week.

Evenzo is de totale marktkapitalisatie van cryptocurrencies die door CoinMarketCap worden gevolgd, gestegen tot meer dan $ 2,1 biljoen.

Daarom is er vanuit een fundamenteel perspectief een mogelijkheid dat Hedera Hashgraph op de lange termijn blijft stijgen. Bovendien zijn beleggers constant op zoek naar het volgende grote ding in cryptocurrencies.

Hedera Hashgraph prijsvoorspelling

Hedera Hashgraph price

De 1-dag grafiek laat zien dat de Hedera Hashgraph prijs de afgelopen dagen wat is hersteld. De prijs ligt een paar punten onder het belangrijke weerstandsniveau van $ 0,4565, wat het vorige hoogste punt ooit was. De prijs ligt boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen.

Het vormt ook het handvatgedeelte van het cup-and-handle patroon. Bij prijsactie-analyse is dit patroon meestal een bullish signaal.

Daarom vermoed ik dat de HBAR prijs binnenkort boven de belangrijkste weerstand van $ 0,4565 zal uitkomen en zich vervolgens zal optrekken naar een nieuwe recordhoogte.

The post Hedera Hashgraph prijsvoorspelling: is HBAR een goede investering in oktober? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*