Crypto-Prijzen.nl

HE Justin Sun wordt de eerste blockchain leider die op ruimtereis gaat

HE Justin Sun wordt de eerste blockchain leider die op ruimtereis gaat

TRON Foundation and Justin Sun sued by former employees

HE Justin Sun, ambassadeur van Grenada voor de WTO en oprichter van TRON (TRX/USD), deed het winnende bod van $ 28 miljoen voor de eerste stoel op de New Shepard raket van Blue Origin, zo vernam Invezz uit een persbericht. Het geld gaat naar Club for the Future, de stichting van Blue Origin, die op zijn beurt 19 goede doelen ten goede komt aan de ruimtevaart.

De eerste blockchain leider die de ruimte in gaat

Sun zal in 2022 met nog eens vijf mensen op een New Shepard vlucht vliegen. Hiermee wordt hij de eerste blockchain leider en internationale diplomaat die de ruimte in gaat. Blue Origin voltooide zijn eerste menselijke vlucht op 20 juli van dit jaar. De organisatie voorziet een toekomst van miljoenen die in de ruimte leven en werken ten behoeve van de aarde.

Ze maakten een succesvolle terugkeer uit de suborbitale ruimte boven een wereldwijd erkende ruimtegrens, de Kármán lijn.

Sea of Stars: waar het leven begint

Een deel van het initiatief omvat een campagne genaamd “Sea of Stars”, genoemd naar een Chinees idioom dat aangeeft dat de aarde niet is waar het menselijk leven eindigt, maar waar het begint voor toekomstige generaties. De volgende echte grens is de enorme uitgestrektheid van de Sea of Stars. Justin Sun zal de komende maanden vijf uitzonderlijke mensen nomineren om met hem mee de ruimte in te reizen.

Leden van de TRON DAO gemeenschap kunnen worden genomineerd

Genomineerd kunnen ook langetermijnhouders zijn van TRON’s token TRX, BitTorrent (BTT/USD) en andere bijbehorende cryptocurrencies, evenals leiders uit de kunst-, mode-, ruimtevaart-, ondernemerschaps- en technologie-industrie.

Justin Sun merkte op:

Met de snelle ontwikkeling van de commerciële ruimtevaart kan het betreden van de ruimte een droom worden die iedereen in zijn of haar leven kan realiseren. We gaan het tijdperk van grote ruimtevluchten in. Deze geweldige reis vereist meer mensen om mee te doen. Het initiatief van Blue Origin om meer mensen naar de ruimte te brengen om de aarde als ons unieke gemeenschappelijke huis te zien, is buitengewoon. Club for the Future biedt een manier om die ervaring te gebruiken om jongeren over de hele wereld te inspireren om te dromen en te handelen naar hun dromen over wetenschap, technologie en ruimteverkenning. Ik voelde me gedwongen om die visie verder te helpen door mijn bod.

The post HE Justin Sun wordt de eerste blockchain leider die op ruimtereis gaat appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*