Crypto-Prijzen.nl

Hashstack Finance sluit een financieringsronde van $1 miljoen af

Hashstack Finance sluit een financieringsronde van $1 miljoen af

Hashstack Finance heeft de sluiting aangekondigd van een startfinancieringsronde van $ 1 miljoen. De fondsen zullen worden gebruikt voor de ontwikkeling van het Open Protocol, het aannemen van toptalent en het versterken van de groei van de gemeenschap.

Hashstack Finance is een gedecentraliseerd financieringsplatform (DeFi) met een Open Protocol om mensen in staat te stellen deel te nemen aan de kredietmarkt. Het platform biedt leningen met onderpand. Retail-investeerders in cryptocurrency kunnen leningen ontvangen tot drie keer hun onderpand om aan hun kortetermijnbehoeften te voldoen.

Startfinancieringsronde van $1 miljoen

De startfinancieringsronde van $1 miljoen heeft geleid tot de deelname van enkele van de meest populaire investeringsmaatschappijen zoals Moonrock Capital, Kane & Rao Group, Nimrod Lehavi, MarketAcross en Chainridge Capital.

De oprichter van Hashstack Finance, Vinay, heeft gereageerd op deze financieringsronde en zei:

Onderpand aan de DeFi is van cruciaal belang voor onze missie bij Hashstack. We zijn dankbaar dat we worden ondersteund door een aantal van de slimste geldschieters in dit ecosysteem. De ingezamelde fondsen zullen worden gebruikt voor het verwerven van talent, productontwikkeling en groei.

Hashstack heeft zich in de DeFi ruimte gedifferentieerd door de enige leningsoplossing te zijn die leningen verstrekt met een onderpand-tot-leningverhouding tot 1:3. Met een onderpand van $ 100 kan een gebruiker een lening van maximaal $ 300 ontvangen.

De General Partner bij Kane & Rao, Kevin Kurian, heeft het protocol geprezen omdat het een unieke oplossing in de markt biedt. Kurian merkte op dat Hashstack had wat nodig was om zijn idee tot leven te brengen via deze hoofdstad.

Hashstack werkt aan de toekomst van DeFi

De huidige DeFi ruimte is niet zo geavanceerd als het zou kunnen zijn. De huidige markt vraagt om hoge zekerheden voor leningen, die voor een gewone particuliere belegger moeilijk te verkrijgen zijn. Hashstack Finance komt echter tussenbeide om zijn leners een glimp te geven van hoe de toekomst van DeFi eruit zou kunnen zien.

Nimrod Lehavi, de CEO van Simplex, gaf commentaar op deze ontwikkeling en zei:

DeFi leningen bevinden zich op het buigpunt. Hashstack omzeilt op slimme wijze de noodzaak van een on-chain credit score om leningen met onderpand te vergemakkelijken. Hashstack heeft het potentieel om een van de pioniers te zijn van Layer 3 enabler oplossingen.

Het bericht Hashstack Finance sluit een financieringsronde van $1 miljoen af verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*