Crypto-Prijzen.nl

Hashstack Finance debuteert Open protocol

Hashstack Finance debuteert Open protocol

Hashstack Finance kondigde het testnetdebuut aan van het Open protocol, het eerste DeFi leenprotocol in de geschiedenis dat veilige, niet-bewarende leningen met onderpand aanbood, vernam Invezz uit een persbericht. Aangezien het DeFi platform zich voorbereidt op de lancering van het Open protocol mainnet in de komende weken, is dit een belangrijke mijlpaal in hun roadmap.

De toekomst van DeFi leningen

Hashstack belichaamt de toekomst van DeFi leningen. Het staat ver af van moderne DeFi leenprotocollen, die leningen met te veel onderpand vereisen. Open protocol biedt directe leningen met onderpand, ongeacht of u moet lenen voor persoonlijke contante behoeften, investeringen met hefboomwerking in IDO’s of handelskapitaal.

Alleen protocol met een verhouding van zekerheden tot lening tot 1:3

Open protocol is de enige leenoplossing die leningen met onderpand biedt met een verhouding van maximaal 1:3 onderpand/lening. Dit betekent dat leners $ 300 kunnen krijgen met slechts $ 100 als onderpand. In eerste instantie ondersteunt het Open protocol alleen grote liquide munten zoals Bitcoin (BTC/USD), USDT, USDC, Binance Coin (BNB/USD) en HASH, het native governance token van het platform.

Om de primaire markten uit te breiden, zal Open Protocol ook activa van Avalanche (AVAX/USD) en Ethereum (ETH/USD) overbruggen.

Hashstack Finance oprichter Vinay merkte op:

Als u vandaag $ 100 wilt lenen op Compound, of Aave, of zelfs MakerDAO, moet u een onderpand van ten minste $ 142 verstrekken. Dit doorbreekt de primaire bedoeling achter het verkrijgen van leningen en heeft beperkende use-cases voor de lener. Ter vergelijking: via het Open protocol van Hashstack zou u dezelfde $ 100 kunnen lenen met onderpand van slechts $ 33,33. Deze 4,25x toegevoegde waarde ten opzichte van elke gevestigde marktspeler vandaag is een opmerkelijke mijlpaal voor het DeFi ecosysteem in het algemeen, en zal verdere acceptatie stimuleren.

Het Open protocol van Hashstack elimineert DeFi inefficiënties, niet alleen dankzij de innovatieve leningen met onderpand, maar ook door effectief gebruik van activa en een duidelijke scheiding tussen APY en APR van deposito’s en leningen.

Over Hashstack

Hashstack Finance is een DeFi platform dat tegemoetkomt aan de behoefte aan onvoldoende gedekte kredietmogelijkheden voor beleggers in cryptovaluta in de detailhandel door leningen tot 3x zekerheden mogelijk te maken om te voorzien in persoonlijke financiële behoeften en handelskapitaalvereisten. Gebruikers kunnen leningen met onderpand krijgen in plaats van hun langetermijnbeleggingen te verkopen om aan hun kortetermijnbehoeften aan contanten te voldoen.

La notizia Hashstack Finance debuteert Open protocol era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*