Crypto-Prijzen.nl

Harry Yeh zegt dat beleggers crypto in hun portfolios moeten houden

Harry Yeh zegt dat beleggers crypto in hun portfolios moeten houden

De oprichter en managing partner van Quantum Fintech Group, Harry Yeh, is van mening dat het van cruciaal belang is voor investeerders om cryptocurrencies aan hun portfolios toe te voegen. Yeh zei dit tijdens een interview op 27 december terwijl hij het algemene beleggerssentiment over crypto’s als activaklasse besprak. Hij sprak ook over de impact van de activiteit van de centrale bank op de opkomende industrie en zijn vooruitzichten voor de sector.

In het interview wees Yeh erop dat als hij niet in crypto zou blijven, de keren dat mensen hem vertelden dat de sector zou falen, hij niet zou zijn waar hij nu is. Yeh voegde toe dat hij in 2013 in crypto kwam toen Bitcoin (BTC/USD) van eigenaar wisselde voor $ 60,00, en de munt wordt momenteel verhandeld boven $ 48,000.00. Daartoe gelooft hij dat de crypto ruimte zal blijven groeien.

Volgens hem is de crypto ruimte ver voorbij het stadium waarin beleggers zich afvragen of het zal blijven. In plaats daarvan gelooft hij dat investeerders op dit moment nadenken over hun blockchain en cryptostrategieën.

Pratend over de impact die centrale banken zouden hebben op crypto, zei Yeh dat BTC en andere crypto’s dienen als een afdekking tegen inflatie. Als zodanig neemt hun waarde toe wanneer centrale banken meer geld bijdrukken. Hoewel dit waar is, zei hij dat hij deze situatie graag als een omgekeerde situatie beschouwt, waarbij de waarde van BTC constant blijft terwijl de waarde van de dollar daalt.

BTC is niet zoals andere risicovolle activa

Op de vraag wat BTC onderscheidt van andere risicovolle activa, zei Yeh dat het uniek is. Hij merkte verder op dat risicovolle activa zoals aandelen van bedrijven als Tesla en Apple op dit moment een marktkapitalisatie van biljoen dollar hebben. Yeh voegde toe dat de crypto industrie een marktkapitalisatie heeft van meer dan $ 2,00 biljoen.

Hoewel hij erkende dat risicovolle activa in waarde toenemen, zei Yeh dat de inkomens voor de meeste mensen onveranderd zijn gebleven ondanks de stijgende kosten van levensonderhoud. Met dit in gedachten zei hij dat het van vitaal belang is voor beleggers om een deel van hun portfolio in cryptocurrencies aan te houden, omdat ze voor hen kunnen werken.

Hij ging verder met het benadrukken van de voordelen van de blockchain en cryptocurrencies, en zei dat een belegger niet veel geld hoeft te hebben voor zijn initiële investering. Hij voegde eraan toe dat het kopen van aandelen voor velen een ontmoedigende taak is, omdat men ongeveer $ 10.000,00 nodig heeft om te beginnen. Aan de andere kant herinnert Yeh zich dat hij zijn crypto reis begon met slechts $ 500,00.

Hoewel hij gelooft dat crypto’s zoals BTC dienen als inflatiehedges, zei Yeh dat de belangrijkste use case van digitale activa betalingen en overmakingen zijn. Hij zei dat traditionele banksystemen beperkt zijn, maar cryptocurrencies zijn 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar.

The post Harry Yeh zegt dat beleggers crypto in hun portfolios moeten houden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*