Crypto-Prijzen.nl

Harmony (ONE) prijsanalyse na de recente recordhoogte

Harmony (ONE) prijsanalyse na de recente recordhoogte

Harmony ONE/USD is sinds begin oktober 2021 gestegen van $ 0,15 naar $ 0,26 en de huidige prijs staat op $ 0,22. Er zijn al veel projecten op Harmony blockchain en het heeft de krachten van een ongelooflijk levendige gemeenschap verenigd.

Platform voor makers

Harmony is de open blockchain die Ethereum applicaties uitvoert met een transactiefinaliteit van 2 seconden en 100 keer lagere kosten. Harmony werd in 2019 gelanceerd tijdens het eerste beursaanbod op het Binance Launchpad, en dankzij de technologie kan het blockchains schalen zonder afbreuk te doen aan decentralisatie en veiligheid.

Harmony dient als een platform voor makers om verbinding te maken met hun community met als doel een netwerk van knooppunten te creëren die zich richten op validatie. De beveiligde bruggen van Harmony bieden overdrachten van activa tussen verschillende ketens met Ethereum, en het nieuwe Proof-of-Stake (PoS) mechanisme is verantwoordelijk voor de netwerkbeveiliging.

Dit platform kan worden geschaald om op de best mogelijke manier aan de behoeften van een groeiend ecosysteem te voldoen, en het is belangrijk om te vermelden dat de bruggen van Harmony momenteel tientallen miljoenen cross-chain activa beveiligen.

Harmony lost de grootste problemen van blockchain ecosystemen op, zoals lage transactiesnelheid, schaalbaarheidsproblemen en hoge kosten, en om te communiceren met deze open blockchain; u moet Harmony tokens gebruiken met het symbool ONE.

Het maximale aanbod van Harmony (ONE) is 12,6 miljard tokens en volgens analisten van DigitalCoin, Walletinvestor en GovCapital kan deze cryptocurrency een goede investeringsmogelijkheid op lange termijn zijn.

Harmony werkt continu aan nieuwe functies en opties die erg belangrijk zijn voor het uitbreiden van haar ecosysteem. Het team van Harmony meldde:

We kondigen ons ecosysteemfonds van $ 300 miljoen aan om 10.000 ontwikkelaars te helpen. Het Harmony ecosysteem is exponentieel gegroeid en we streven ernaar om 10.000 extra crypto oprichters, -ontwikkelaars en creatievelingen te financieren.

Harmony (ONE) is sinds begin oktober 2021 geëxplodeerd en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

ONE heeft een nieuw record bereikt

Harmony (ONE) is sinds begin oktober 2021 een van de best presterende spelers op de markt voor cryptocurrency en de prijs van deze cryptocurrency heeft zondag een nieuw record bereikt van $ 0,266.

Bron: tradingview.com

ONE handelt momenteel onder zijn recordhoogten, maar als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,25 springt, zou dat een signaal zijn om in ONE te handelen. Het volgende koersdoel zou rond de $ 0,30 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder $ 0,15 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

Harmony is een platform voor activa, verzamelobjecten, identiteit, bestuur en voor en om te communiceren met dit platform; moet u ONE token gebruiken. Harmony (ONE) is sinds begin oktober 2021 een van de best presterende op de cryptocurrency markt en voorlopig blijft deze cryptocurrency in een bullmarkt.

The post Harmony (ONE) prijsanalyse na de recente recordhoogte appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*