Crypto-Prijzen.nl

Harmony (ONE) prijs stijgt nu meer dApps op Harmony lanceren

Harmony (ONE) prijs stijgt nu meer dApps op Harmony lanceren

De prijs van Harmony (ONE) is de afgelopen zes dagen in een stijgende trend geweest terwijl het tegen de klok racet om de recente terugval te corrigeren.

De huidige prijsstijging van Harmony wordt toegeschreven aan de exponentiële stijging van het aantal gedecentraliseerde (dApps) dat op Harmony wordt gelanceerd.

Om investeerders en handelaren te helpen die op het punt staan de Harmony (ONE) munt te kopen en vast te houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Harmony (ONE) te kopen

Binance

Binance is exponentieel gegroeid sinds het werd opgericht in 2017 en is nu een van de, zo niet de grootste cryptogeld uitwisselingen op de markt.

Koop vandaag nog ONE met Binance

Wat is Harmony (ONE)?

Harmony (ONE) is het native token van het Harmony blockchain platform.

Als het Harmony blockchain platform nieuw voor u is, is dit een platform dat is ontworpen om de ontwikkeling en het gebruik van gedecentraliseerde applicaties (DApps) te vergemakkelijken.

Harmony zal naar verwachting tijdens het evenement cross-shard contracten en cross-chain infrastructuur introduceren.

Moet ik vandaag de ONE munt kopen?

De huidige opleving biedt een perfecte gelegenheid om de Harmony (ONE) munt te kopen, aangezien wordt verwacht dat deze de recente terugval voor het einde van het jaar volledig zal corrigeren.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

Harmony prijsvoorspelling

Hoewel het moeilijk is om de cryptoprijzen te voorspellen vanwege hun marktvolatiliteit, als Harmony de recente terugval volledig corrigeert en een monster Bull Run organiseert, zal de prijs naar verwachting voor het einde van het jaar $ 0,5 bereiken.

$ONE dekking op social media

The post Harmony (ONE) prijs stijgt nu meer dApps op Harmony lanceren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*