Crypto-Prijzen.nl

Harmony kondigt een Hackathon aan met $1 miljoen aan prijzen

Harmony kondigt een Hackathon aan met $1 miljoen aan prijzen

Proof-of-Stake blockchain Harmony (ONE/USD) heeft een hackathon van $ 1 miljoen aangekondigd die het “Bridging TradFi to DeFi” noemt. De aankondiging merkte op dat het evenement zich zal concentreren op zowel gedecentraliseerde financiën als traditionele financiën.

De TradFi sector heeft niet veel fans in de cryptocurrency gemeenschap, maar sommige experts denken dat het waardevolle ervaring kan opleveren die kan helpen het DeFi ecosysteem te verbeteren.

De regelgevende wegversperringen hebben de problemen niet geholpen, omdat veel van degenen die in DeFi willen investeren, bang zijn om dat te doen. Maar Harmony zegt dat de hackathon traditionele financiën zal laten zien hoe de kracht van DeFi kan worden gebruikt.

Volgens het bedrijf zullen de projecten die zullen deelnemen aan de hackathon aan bepaalde gebouwde eisen moeten voldoen. Deze omvatten fintech integraties, sociale portemonnees met sleutelloze beveiliging en trustless bridges, waarbij elk van deze segmenten vier categorieën heeft.

$280.000 voor elk thema

De aankondiging onthulde ook dat Harmony $ 280.000 aan prijzengeld heeft veiliggesteld voor elk van de thema’s, met DappRadar, Messari en Terra als partners voor het evenement.

Harmony zei ook dat het meer prioriteit zal geven aan de prijzen voor de projecten die op het Harmony mainnet worden gelanceerd. De hackathon duurt volgens het bedrijf zes weken, van 15 augustus tot 30 september. De inschrijving voor de hackathon is al geopend.

Harmony wees erop dat een van de belangrijkste doelen van de hackathon is om meer mensen uit de traditionele financiële sector binnen te halen die hun vakgebied zullen uitdagen en overbruggen met gedecentraliseerde financiën.

“In blockchain zien we bij financiën de product markt fit”, zei Harmony op zijn officiële Twitter pagina. Het bedrijf voegde eraan toe dat het grootste deel van de DeFi afkomstig is van degenen die niet afkomstig zijn van traditionele financiën. Harmony zei dat het doel is om DeFi uit te breiden door meer TradFi te brengen.

Tijdens het evenement zullen verschillende keynote sprekers aanwezig zijn, waaronder SushiSwap (SUSHI/USD) kernontwikkelaar Omakase, die mogelijk ook een van de juryleden van het evenement is.

The post Harmony kondigt een Hackathon aan met $1 miljoen aan prijzen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*