Crypto-Prijzen.nl

Hamster (HAM) prijs is donderdag met 66% gestegen

Hamster (HAM) prijs is donderdag met 66% gestegen

Op woensdag daalde de Hamster munt met 40,31% naar $0,000000000781, maar begint nu aan een opleving. In de afgelopen week steeg het met een verbijsterende 724,61%.

De munt domineerde deze week de krantenkoppen tijdens een korte uitwisseling van tweets tussen Elon Musk en Billy Markus, een mede-maker van Dogecoin (DOGE/USD).

Dit artikel gaat dieper in op wat Hamster munt is en of er enige logica achter het concept zit.

Het idee van Mr. Goxx

De cryptocurrency Hamster draait om Mr. Goxx, een hamster die cryptotransacties uitkiest. De hamster kiest welk actief hij wil verhandelen door op een wiel te rennen dat is verdeeld in meerdere opties.

Vervolgens verkoopt of koopt hij die valuta door door een van de twee tunnels te rennen. Het klinkt misschien gek, maar de hamster presteerde al beter dan de S&P 500 en Dow Jones aandelenindices sinds 12 juni. In tegenstelling tot Warren Buffett’s Berkshire Hathaway genereert de hamster een superieur rendement.

Mr. Goxx heeft zelfs het rendement van Bitcoin (BTC/USD) over dezelfde periode geëvenaard.

Vermoedelijk worden de transacties uitgevoerd door de anonieme menselijke zakenpartner van de hamster, die de koop- en verkooporders plaatst.

Meer dan alleen ‘pijlen gooien’?

Markus (“Shibetoshi Nakamoto”) is niet enthousiast over het succes van de hamster, dat hij niet had kunnen voorzien. Hij twitterde:

Musk zei in reactie:

Zelfs de meest uitgebalanceerde portfolios zullen last hebben van het kiezen van investeringen die vergelijkbaar zijn met het gooien van darts naar een bord.

Ondertussen is het soort volatiliteit in de Hamster prijs niet alleen typerend voor nieuwe munten, maar voor de cryptomarkt in het algemeen. Er is geen tekort aan nieuwe munten op de markt en beleggers lijken aangetrokken te worden door alles wat Musk noemt. Die zoals Hamster, die gebaseerd zijn op een slimme of opvallende gimmick, vallen op.

Soms doen deze ongebruikelijke munten het goed; soms niet. Als je nog steeds Hamster munten wilt kopen, zijn dit nu de beste plaatsen om HAM te kopen.

eToro

buy-coin-with-brand-today

NAGA

Opgericht in 2015, NAGA is een Fintech bedrijf gericht op een revolutie in de wereld door de decentralisatie van financiële technologie en het verstrekken van toegang tot de beste marktinstrumenten voor iedereen over de hele wereld. Hun team werkt onvermoeibaar om de technologie, middelen en ondersteuning voor iedere ondernemer die moet vertrouwen in de handel beslissingen te nemen.

buy-coin-with-brand-today

The post Hamster (HAM) prijs is donderdag met 66% gestegen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*