Crypto-Prijzen.nl

Gwyneth Paltrow werkt samen met Cash App voor een $500K Bitcoin weggeefactie

Gwyneth Paltrow werkt samen met Cash App voor een $500K Bitcoin weggeefactie

De Amerikaanse actrice en zakenvrouw Gwyneth Paltrow geeft deze feestdagen $ 500.000 aan Bitcoin (BTC/USD). De Hollywood ster kondigde dit nieuws op 20 december aan en merkte op dat ze van plan is deze fondsen te verdelen onder haar Instagram en Twitter volgers. Ze wees erop dat de weggeefactie onderdeel is van iets speciaals voor haar fans.

In een volgend Instagram bericht zei Paltrow:

Ik ben al lang optimistisch over het idee om Bitcoin te democratiseren en het gemakkelijk te maken om het naar vrienden en familie te sturen.

Ze voegde eraan toe dat deze weggeefactie haar fans op Instagram en Twitter wil helpen meer te leren over digitale valuta.

De nieuwe cadeaufunctie van Cash Way promoten

Terwijl Paltrow belooft $ 500.000 weg te geven, maakt deze weggeefactie deel uit van het promoten van de nieuwe functie van Cash App om geschenken te verzenden vanaf $ 1 in de vorm van BTC en aandelen.

Om in aanmerking te komen voor de winactie, hoeven de fans van Paltrow alleen te reageren op haar Instagram en Twitter berichten. Het selectieproces is willekeurig en de gelukkige fans krijgen elk $ 100 in BTC. Naar verluidt loopt de actie tot 14 januari.

Met deze weggeefactie is Paltrow de nieuwste beroemdheid geworden die de campagne van Cash App, die in november van start ging, promoot. Voor haar werkte Aaron Rodgers, quarterback van Green Bay Packers en drievoudig NFL MVP, samen met Cash Pay om een weggeefactie van $ 1 miljoen aan te kondigen. Bovendien stemde hij ermee in om een deel van zijn salaris in BTC op te nemen omdat hij gelooft dat de toekomst van de cryptocurrency rooskleurig is.

Dit nieuws komt nadat Cash App een van de eerste bedrijven was die BTC aan hun balans toevoegde. Het bedrijf bezit momenteel 8.000 BTC. Nu BTC van eigenaar wisselt voor $ 48.697,13 op het moment van schrijven, zijn de cryptoposities van het bedrijf ongeveer $ 390 miljoen waard.

The post Gwyneth Paltrow werkt samen met Cash App voor een $500K Bitcoin weggeefactie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*