Crypto-Prijzen.nl

Guarda Wallet wordt officiële Kusama netwerkvalidator

Guarda Wallet wordt officiële Kusama netwerkvalidator

Nadat Guarda de officiële validator van het Kusama (KSM/USD) netwerk werd, kunnen gebruikers KSM inzetten bij Guarda’s validator en genieten van een continue stroom van stakingsbeloningen. De stakingvergoeding van de validator is slechts 3%. Het garandeert non-stop uptime en biedt de zeer indrukwekkende APY van 14,3%. Kusama is de 8e staking validator dat Guarda Wallet gastheren.

Veiligste en gemakkelijkste manier om te profiteren van crypto

Het inzetten van cryptocurrency is een van de veiligste en gemakkelijkste manieren om winst te maken door cryptocurrencies in een portemonnee te houden. Het is veel meer lonend dan het vasthouden van tokens of munten en veel minder riskant dan het verhandelen van crypto. Het inzetten van crypto is ook veel handiger dan de meeste traditionele fiat-stortingen. Houders kunnen hun ingezette munten op elk moment terugnemen. Ze kunnen ze voor een paar dagen of een week inzetten en ze dan terugnemen. De beloning wordt samen met het ingezette aantal munten teruggegeven.

Het team van Guarda Wallet, een niet-bewarende blockchain portemonnee met meerdere platforms, zei:

“We zijn trots om aan te kondigen dat Guarda Wallet nu zijn eigen Kusama staking validator heeft. Dat biedt onze gebruikers nog een manier om crypto rechtstreeks in de portemonnee te verdienen, naast de momenteel ondersteunde Harmony (ONE/USD), Ethereum (ETH/USD), Ontology en andere stakingopties. Ons volgende Kusama doel is de volledige portemonnee ondersteuning van de munt. KSM zal een perfecte match worden met onze bijna eindeloze lijst met ondersteunde crypto activa. Er moet nog meer komen.”

Zet andere crypto’s in met lage kosten en non-stop uptime

Er zijn veel meer manieren om een passief inkomen te verdienen met Guarda dan alleen Kusama staking. Gebruikers kunnen ook andere crypto’s inzetten. De voordelen hiervan zijn onder meer lage kosten, non-stop werking en 24/7 beschikbare ondersteuning.

Multifunctionele open-source portemonnee

Guarda Wallet ondersteunt de overgrote meerderheid van cryptocurrencies op de markt. Deze universele portemonnee bewaart talloze stablecoins, de munten met de grootste marktkapitalisatie en duizenden tokens, allemaal op één plek. Guarda Wallet kan een one-stop shop zijn voor alle crypto gerelateerde behoeften vanwege hoe gemakkelijk het is om crypto te kopen en uit te wisselen.

The post Guarda Wallet wordt officiële Kusama netwerkvalidator appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*