Crypto-Prijzen.nl

GSR en Chainlink werken samen om premium analytics naar DeFi te brengen

GSR en Chainlink werken samen om premium analytics naar DeFi te brengen

GSR heeft zijn dataservice gelanceerd via Chainlink (LINK/USD) en werkt samen met Chainlink Labs om innovatieve financiële dataproducten voor DeFi te creëren, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Chainlink is een toonaangevend gedecentraliseerd Oracle netwerk, dat dient als kritieke blockchain middleware om API’s in staat te stellen gegevens naadloos en veilig aan on-chain applicaties te leveren.

Sabotagebestendige rapporten, referentieprijsgegevens in de keten en meer

Met Chainlink kan GSR referentieprijsgegevens voor meer dan 100 crypto spotmarkten direct on-chain aanbieden voor onmiddellijk gebruik binnen DeFi en andere slimme contracttoepassingen en geavanceerde activaprijsgegevens bijdragen aan Chainlink DON’s om fraudebestendige Oracle rapporten te genereren.

Ook kunnen zij in samenwerking met Chainlink Labs innovatieve dataproducten voor DeFi maken. Ontwikkelaars kunnen GSR’s premium analytics gebruiken om allerlei slimme contractgebruiksscenario’s te ondersteunen die vertrouwen op de aggregatie van cryptomarktgegevens.

Uiteindelijk zullen deze voorspellingsmarkten, opties en futures-producten, opbrengstboerderijen en opbrengstproducten, algoritmische stablecoins en meer omvatten.

Veilige, blockchain-agnostische technologie

GSR koos Chainlink voor dit initiatief vanwege de veilige, toekomstbestendige, blockchain-agnostische technologie. Het heeft hen geholpen om verbinding te maken met een groot aantal toonaangevende blockchains en L2 platforms en om gegevens te gaan distribueren, waardoor ze een zo breed mogelijke markt bereiken.

Francisco Lopez, co-hoofd van Trading Platform Engineering bij GSR zei:

Onze samenwerking met Chainlink Labs zal ons in staat stellen de acceptatie van financiële toepassingen met een minimaal vertrouwen te versnellen door het leveren van hoogwaardige marktgegevens en het creëren van nieuwe financiële gegevensproducten. GSR heeft nu ook een toekomstbestendige brug om onze data-assets te verbinden met elke blockchain omgeving, nu of in de toekomst, omdat Chainlink blockchain-agnostisch is.

Sergey Nazarov, medeoprichter van Chainlink voegde toe:

Marktgegevens van hoge kwaliteit zijn van vitaal belang voor de groei van het ecosysteem met meerdere ketens. Door zijn dataservice via Chainlink te lanceren, kan GSR Markets toegang krijgen tot de groeiende blockchain economie en helpen bij het stimuleren van slimme contractinnovatie.

GSR is vertegenwoordigd in elke grote cryptosector

GSR is ingebakken in elke grote crypto ecosysteemsector en werkt samen met toonaangevende cryptocurrency beurzen, projecten, fondsen en mijnwerkers. Ze werken ook samen met financiële instellingen die hun eerste stappen zetten in digitale activa.

Op dit moment is de handelstechnologie van GSR geïntegreerd met 60 crypto handelsplatforms. Het dagelijkse handelsvolume overschrijdt $ 4 miljard.

Het bericht GSR en Chainlink werken samen om premium analytics naar DeFi te brengen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*