Crypto-Prijzen.nl

Grenada benoemt TRON oprichter Justin Sun als WTO ambassadeur

Grenada benoemt TRON oprichter Justin Sun als WTO ambassadeur

Justin Sun is door de regering van Grenada aangesteld als WTO ambassadeur. Hij zal gevestigd zijn in Genève, verneemt Invezz uit een persbericht. Justin Sun is een prominente persoonlijkheid op het gebied van crypto en blockchain, vooral bekend als de oprichter van TRON (TRX/USD), een van de grootste en populairste blockchainplatforms ter wereld.

Justin Sun heeft een passie voor geschiedenis en politiek

Sun’s passie om blockchain en financiële technologie voor iedereen toegankelijk te maken, leidde tot de oprichting van het TRON ecosysteem – voor zover we weten. Wat niet zo veel mensen weten, is dat hij altijd al geïnteresseerd is geweest in geschiedenis, sociaal-politieke kwesties en internationale zaken, al sinds hij een kind was. Zijn nieuwsgierigheid in deze gebieden leidde hem naar de major Geschiedenis aan de Universiteit van Peking, waar hij afstudeerde als de beste van zijn klas. Hij volgde een MA in Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Pennsylvania.

Sun becommentarieerde de afspraak:

Het is echt een eer om als WTO ambassadeur voor Grenada te dienen. Ik kijk uit naar de kans om Grenada te vertegenwoordigen en samen te werken met het leiderschap van de WTO om de wereldhandel op verschillende manieren nieuw leven in te blazen, met name de internationale ontwikkeling van een robuuste digitale economie.

Afspraak komt op onzekere tijden

Sun is benoemd tot WTO ambassadeur in een tijd waarin de wereld blijft worstelen met de COVID-19 pandemie. De WTO heeft voorspeld dat de daling van de wereldhandel groter zal zijn dan de vorige, die tot stand kwam in de nasleep van de wereldwijde neergang van 2008-09. De pandemie zal naar verwachting de handel in goederen met minstens 13% tot 32% doen dalen.

Een hap frisse lucht

Sun’s diepgaande kennis van de blockchain industrie zal een verademing zijn in de regionale economie. Grenada is een belangrijk lid van de Caribische Gemeenschap (CARICOM), de CARICOM Interne Markt en Economie (CSME) en de Organisatie van Oost-Caribische Staten (OECS). De door een pandemie geleide sluiting van de reisindustrie trof Grenada en CARICOM het hardst.

The post Grenada benoemt TRON oprichter Justin Sun als WTO ambassadeur appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*